logo rogaland friidrettskrets.jpg

Hovedleder(e) på Lerøylekene 2024

Rogaland Friidrettskrets søker hovedleder(e) til kretslaget i Rogaland i forbindelse med Lerøylekene 2024

Vi trenger deg! 

  • Er du medlem av en klubb i Rogaland Friidrettskrets? 
  • Er du mellom 17-25 år? 
  • Har du vært med på Lerøylekene? (eller kanskje det het noe annet da du var med?) 
  • Har du lyst til å engasjere deg i friidretten uten å være aktiv utøver? 
  • Du får ansvar for å gjennomføre Lerøysamlinger i forkant av Lerøylekene og i etterkant (forberedelse til neste år) 
  • Har du mulighet til å være med som Team Rogaland under hele turen i forbindelse med Lerøylekene 2024? (dette gjelder alt fra uttak av laget, felles transport tur/retur, overnatting med laget og være tilstede for laget under hele stevne. Det er altså DU som er hovedleder, men du får selvfølgelig med flere ledere til Lerøylekene på Ålgård) 

Hvis svare er ja på alle disse svarene – eller noen av de, vil vi gjerne høre fra deg innen 25. April 2024 på mail til rogaland@friidrett.no eller på telefon til 41638634 (daglig leder i kretsen; Signe Emilsen) 

Hva kan vi tilby deg: 

  • En unik ledererfaring for unge utøvere i godt samarbeid med daglig leder i Rogaland Friidrettskrets.  
  • Hovedleder kompenseres etter avtale mellom partene (Rogaland Friidrettskrets og hovedleder)  
  • Mulighet for opsjon som hovedleder i 2025 

Hva er Lerøylekene? 

Lerøylekene er et av de viktigste tiltakene Rogaland Friidrettskrets jobber med, og dette opptar en stor del av arbeidet til daglig leder. Vi har mottatt midler som gjør at vi kan tilby ungdom (deg?) en unik mulighet som leder for Team Rogaland som skal til Ålgård 2024.  

Lerøylekene er Norges Friidrettsforbunds regionale arrangement for aldersgruppen 13 og 14 år. Det arrangeres Lerøyleker i 3 ulike regioner (Østlandet, Vestlandet og Midt- og Norg-Norge) Du kan lese mer om Lerøylekene HER 

Du vil få god hjelp til gjennomføringen av Lerøylekene, men vi forventer at du har det totale ansvaret på turen til Ålgård. 

Rogaland Friidrettskrets har allerede arrangert to samlinger, og en treningssamling i forbindelse med forberedelsene til årets Lerøyleker.  

Selve uttaket baseres på resultater som er tilgjengelig på friidrettsstatistikken. I tillegg er det dialog med en del trenere i ulike klubber med tanke på utøvere som av ulike grunner ikke har fått noe gyldig resultat, men som kan være aktuelle for Team Rogaland.  

Vi håper du synes dette høres spennende ut, og ser fram til å høre fra deg. Ta kontakt med Signe Emilsen på rogaland@friidrett.no eller 41638634