Else Storhaug.jpg
Foto: Geir Eikeskog

Tusen tusen takk Else Storhaug!

Vår alles kjære Else Storhaug sovnet inn onsdag 8. mai etter kort tids kamp mot kreften - 81 år ung.

Vi fylles med stor takknemlighet når vi tenker på det Else har betydd for norsk friidrett generelt og friidretten i Rogaland spesielt. 

Det er ikke et stort tomrom skal fylles, men et krater. Men den jobben er vi sikre på at det skal vi klare - på vårt vis - med Else i våre tanker.

Det er mange som kommer til å savne Else sin positivitet og kunnskap, og det er mange som sitter og lurer på hvem de nå skal kontakte når de skal etteranmelde seg til et stevne for eksempel. Det var alltid Else som ordnet dette når Sandnes stod som arrangør av stevner. 

  • Spør Else
  • Sjekk med Else
  • Det vet Else så vi spør henne 

Else hadde roller under store mesterskap som Sandnes IL arrangerte helt siden 1986 da hun "debuterte" og hadde kontroll på vindmåleren. Men det var kanskje COOP Jærcup og de små lokale stevnene de fleste av oss i Rogaland Friidrettskrets kjente Else.

Else var Parkløpet.
Else var Arborettrimmen.

Og Else var Jentebølgen i Rogaland - både da det ble arrangert i samarbeid med Bislettalliansen, og etterhvert da Rogaland Friidrettskrets "overtok" arrangementet fullt og helt i 2013. Tusen, tusen takk til Else for en formidabel innsats med Jentebølgen. 

I tillegg til sin innsats i Sandnes IL har Else vært en stor og viktig bidragsyter til Rogaland Friidrettskrets. Hun var i mange år med i kretsstyret til Rogaland Friidrettskrets, både som styreleder, styremedlem og valgkomitè. 

Else ble kåret til "Årets ildsjel innen friidrett 2013" på kompetansehelgen Norges Friidrettsforbund arrangerte i Trondheim. En velfortjent pris stemt fram av folket.

I tillegg mottok Else pris fra Friidrettens Venner tilbake i 1992. En pris som deles ut av Rogaland Friidrettskrets til en som har gjort en ekstra innsats som trener/leder/funksjonær. Sjelden har vel en pris vært mer fortjent. 

På vegne av Rogaland Friidrettskrets,
Sig
ne Emilsen - daglig leder