Lerøy-lekene.png

Oppdatert!Bli Kjent-samling - 25. november i Sandneshallen

Rogaland Friidrettskrets arrangerer Bli Kjent-samling med tanke på Lerøylekene 2024. Det er kretsens 12 og 13 åringer som er invitert til samlingen.

48 utøvere fra 8 klubber i Rogaland stilte spente til start under lørdagens samling i Sandneshallen. 

Klubbene som var representert var:

  • Bryne Friidrettsklubb - 4 utøvere
  • Egersund Friidrettsklubb - 1 utøver
  • Gjesdal IL friidrett - 1 utøver
  • Haugesund IL friidrett - 12 utøvere
  • Havørn Allianseidrettslag - 4 utøvere
  • Hinna Friidrett - 1 utøver
  • Idrettslaget Skjalg - 5 utøvere
  • Sandnes IL friidrett - 20 utøvere

 

Årets Bli Kjent-gjeng fotografert av Mathias Hove Johansen.

Trenerne på samlingen gjorde en fantastisk innsats og gav utøverne gode økter med endel gode treningstips som de tar tilbake til treningshverdagen i klubben sin. Rogaland Friidrettskrets er svært takknemlig for den jobben trenerne gjør for våre unge utøvere. 

Denne samlingen er en av to store samlinger som arrangeres av Rogaland friidrettskrets. Den andre store samlingen vil bli gjennomført i Haugesund i 16.-17. mars 2024. Det er en samling med overnatting i Deep Ocean Arena som vi håper mange vil bli med på. Mer informasjon om denne samlingen vil komme utpå nyåret. 

I tillegg fikk utøverne et fantastisk spennende og interessant foredrag av Mathias Hove Johansen som fortalte om sitt utfordrende år som startet med en matforgiftning under treningsleir i Sør Afrika i januar 2023. Her kan du lese litt mer om det.

Spennende foredrag av Mathias Hove Johansen

 

I tillegg ble det servert lunsj fra Lerøy, samt brødmat. 

 

-----------------------------------

Lørdag 25. november møtes litt over 50 utøvere fra 8 klubber i Rogaland Friidrettskrets til samling i Sandneshallen. Dette er den første samlingen for utøvere som vil være med i vurderingen til Lerøylekene i september 2024. 

Bli Kjent-samling november 2022. Fotograf: Mathias Hove Johansen

Lerøysamling november 2022. Fotograf: Mathias Hove Johansen

Utøverne får trening i hekk, kast, sprint, stav, kappgang, høyde, lengde/tresteg og mellomdistanse. Trenerne (med unntak av Bjørn Øglænd i kappgang og Anna Bråttvik i lengde/tresteg) er selv aktive utøvere på høyt nivå i sine øvelser. Rogaland Friidrettskrets er svært takknemlig for at de stiller opp og bidrar med sine kunnskap. 

Hekk Nora Sofie Kvanvig Lucas Nilsen Grimstad Selma Ims
Kast Inga rabben    
Sprint Mathias Hove Johansen Alexander Skrede  
Stav Håvard Haugen    
Kappgang Bjørn Øglænd    
Mellomdistanse Astrid Berntsen Oda Gjerstad  
Lengde/tresteg Anna Bråttvik    
Høyde Anna Helgesen Eline Soma  
Basis Anne Marie Gausel    
Fellesområder Gunnar Olsen-Hagen Vegard xxx  

Det blir 1 økt før lunsj og 1 økt etter lunsj. Samt en avsluttende basisøkt som ledes av Anne Marie Gausel. I tillegg vil utøverne få nyttig informasjon om hva som skjer framover mot Lerøylekene 2024. I tillegg er målet at utøverne blir litt kjent på tvers av klubbgrensene.  

Det er Gjesdal IL som står som arrangør for Lerøylekene der Rogaland skal delta i begynnelsen av september. Les mer om Lerøylekene HER