Jule kort hilsen.jpg

GOD JUL

Her kommer litt info fra Østfold friidretts krets inn mot starten av neste sesong.

Østfold friidrett krets har leid Bærum idrett park 10.1 for trenings samling. Dessverre må vi igjen avlyse , da Bærum kommune har bestemt trenings stopp ned til 13 år bortsett fra toppidretts utøvere. Dette er veldig beklagelig , men ikke noe vi får gjort noe med. Vi har dessverre også mye smitte i fylket og må nok påberegne oss et stykke ut i 2021 før vi kan starte opp våre krets prosjekter som går på tvers av klubbene. Jeg vil komme tilbake med info om dette på nyåret, men slik det ser ut nå så tror jeg ikke det blir mulig i januar. Vi håper nå alle at 2021 blir et langt bedre og spennende år hvor vi igjen kan få møtes til felles treninger og konkurranser. Krets kontoret vil fom. i morgen ta juleferie frem til 4.1. mail vil bli besvart sporadisk.

I disse juletider ,hvor man kanskje har litt tid til overs ,vil jeg anbefale alle utøvere fra UM alder og oppover , trenere og ledere i klubber å ta Ren utøver ;https://www.antidoping.no/forebygging/ren-ut%C3%B8ver 

Dette både for å forebygge frivillig og ufrivllig doping. 

Da ønsker jeg takke dere alle for mye godt samarbeid i dette anderledes året, vil å rose dere for den innsatsen og evnen til å tenke løsninger slik dere har gjort.

  ØSTFOLD FRIIDRETTSKRETS ØNSKER DERE ALLE EN RIKTIG GOD JUL OG GODT NYTT ÅR.