NFØ samling nov 2018.png

En veldig vellykket samling i Uddevalla.

Hele 70 utøvere hadde  funnet veien til Rimnershallen i Uddevalla i helgen som var. Det ble mye trening og mange slitne ungdommer som dro hjem søndag ettermiddag.

Det var et spekket program i helgens samling med hele fire økter på planen. Lørdag var oppmøte kl 9 og det ble ønsket velkommen samt litt info om helgen. Første økt ble en friidretts økt med hele syv trenere på plass . Silje Stenesrød i slegge ,Teemu Pasane i spyd, Lars M. Jæger i kule og diskos, Zdenko Vojvodic i sprint og hekk, Adrian Proteasa høyde , Tor Øyvind Ødegård i mellom og lang distanse samt undertegnende i lengde og tresteg. Sjelden har vi vel klart dekke så godt opp i øvelser.Det ble gjenomført en to timers økt før vi alle fikk servert varm lunsj i hallen av IK Orient.

Økt nummer to var en test økt . For noen var dette velkjent mens for andre var det nytt. Det så ut til at dette ble mottatt godt da det vekke konkuranse instiktet hos flere. Det ble testet i stille lengde , stille tresteg, stille femsteg , liakov samt 30 meter. Disse testene ble gjenomført for at utøverne skulle kunne se hvor de står per dags dato samt kunne se utvikling gjennom vinteren og følge med på "utviklings trappen" til Olympiatoppen i de respektive øvelsene de konkurerer i.

Etter endt testing var det  tid for innsjekking på hotellet og felles middag på kvelden på Tai Køk.

Søndag var det i første økt igjen klart for mer friidretts trening. Mange av de samme trenrene var på plass igjen, men også da fått inn Silje S. i høyde og Bo Breigan istede for Tor Øyvind i mellom og langdistanse.Også på søndag fikk vi servert varm lunsj i hallen

Økt nummer to ble ble en tredelt økt hvor gruppen ble delt i tre med 30 minutter på hver "post ". De tre postene besto av teknikk i styrketrening med Teemu Pasanen, baistrening med Aleksander Skorpen og Jarl Bjørklund samt spenst med Lars M. og Unn Merete Jæger.Det hele ble avsluttet med en 200 meter stafett.

Det var en veldig sliten men fornøyd gjeng som forlot Rimnershallen søndag ettermiddag.

Takk til alle trenere, foreldre og alle andre som hjalp til i helgen.