705x405.jpg

Samleside Lerøy

Velkommen til samlesiden for alt som har å gjøre med Lerøy-lekene og Lerøy-samlinger i Oslo og Akershus friidrettskretser! Hvorfor er lagmiljøet så viktig, hvordan blir Lerøy-lekene 2021 og når går første Lerøy-samling av stabelen? På denne siden finner du svarene.

Hvert eneste år kjemper 13 og 14 år gamle friidrettsutøvere over hele Norge om seieren i Lerøy-lekene, som arrangeres tre forskjellige steder i landet. I 2021 er det dere som er født i 2007 og 2008 som skal i aksjon!

Første gang du hører om Lerøy?
Ta en titt på dette dokumentet for en enkel introduksjon til hva Lerøy-konseptet dreier seg om.

Lagmiljø

Det viktigste for Oslo og Akershus sine lag er å bygge gode lagmiljøer på tvers av klubbene. Dette er fundamentalt både for å få alles opplevelse, og for å prestere sitt beste på banen Vi skal ha det gøy sammen både på og av banen, og når noen andre på laget er i aksjon på banen mens man selv ikke har noen øvelser, er det viktig å heie på dem sånn at alle får ut sitt beste!

Derfor skal vi allerede fra første Lerøy-samling bli godt kjent med hverandre, og skape et bedre og bedre miljø gjennom hele året frem mot Lerøy-lekene. Det er heller ikke noe problem om man ikke får hvert med allerede fra første samling. Lederne sørger for alle blir en del av lagmiljøet uansett. For å opprettholde samholdet under selve Lerøy-lekene også, oppfordres det til at så alle som skal delta er med på fellesopplegget med felles buss og overnatting. Husk at dette er en lagkonkurranse hvor man representerer et lag!

Samhold Lerøy.jpg

Praktisk info Lerøy-lekene 2021

 • Arrangeres på Rjukan 11-12. september
 • Overnatting på skole fra lørdag til søndag (eventuell overnatting på hytter/hotell)*
 • Felles reise med buss for begge kretser tur/retur Rjukan
 • Sosialt opplegg for deltakerne etter konkurransen lørdag*
 • Servering av mat, blant annet sushi fra Lerøy, gjennom hele helgen*
 • Det vil være med 3-4 ledere fra hver krets som har ansvaret for deltakerne under turen, og hjelper utøverne på banen
 • Alle kretsene får sine egne lagdrakter (t-skjorter)

*Tentativ informasjon som er basert på hvordan arrangementet vanligvis legges opp, men ikke noe som er bekreftet fra arrangør enda.

Deltakerinformasjon i google spread sheet

Vi ønsker så tidlig som mulig å kartlegge om aktuelle utøvere har anledning til å delta på Lerøy-lekene eller ikke. I tillegg hadde det vært praktisk med en oversikt over hvilke øvelser den enkelte helst vil delta på. Derfor har vi opprettet et google sheet-dokument der du som utøver, foresatt eller klubb kan fylle inn informasjon om deg selv eller ditt barn/utøver. Dette vil i stor grad forenkle både uttaksprosedyren og kommunikasjonen for kretsen. Informasjonen vi ønsker at du skal fylle inn er fullt navn på utøver, klubb, om du har anledning til å delta på Lerøy-lekene, og hvis ja – hvilke øvelser på Lerøy-lekene du ønsker å delta på i foretrukket rekkefølge.

Eksempel:

Google sheet 2021.JPG

Skjemaet er ikke bindene på noen som helst måte og man kan derfor gå inn og endre informasjon om seg selv når som helst. Vi setter derfor pris på om du fyller inn skjemaet allerede nå, slik at vi får en pekepinn på hvordan situasjonen er.
Alle utøvere som blir tatt ut til Lerøy-lekene, tas ut i 4 øvelser der 1-2 av øvelsene er valgfrie. Man blir altså ikke nødvendigvis kun tatt ut de øvelsene man selv har aller mest lyst til å delta på.

Dokumentet for å legge inn informasjon finner du her

Informasjon kan legges inn av enten klubb eller den enkelte utøver/foresatte.

Akershus vinner Lerøylekene 2018.JPG

Oversikt Lerøy-samlinger 2021 – med påmeldingsskjema

Oppdatert 12. september

For 750 kr kan du delta på så mange Lerøy-samlinger du ønsker i 2021, frem til og med finalesamlingen 15. september.

  •  
 • Finalesamling: Onsdag 15. september
  • Klokkeslett: 18.00-20.00
  • Sted: NIH, friidrettsbanen ved Sognsvann (Sognsveien 220, 0863 Oslo)
  • For hvem: Oslo og Akershus felles
  • Plan for samlingen:
   • På samlingen vil det først og fremst være sosiale aktiviteter, og ikke trening i spesifikke øvelser. Vi vil med denne samlingen runde av Lerøy-året 2021 på en best mulig måte.
   • Ha uansett på treningstøy da det blir en del bevegelse.
   • Samlingen avsluttes med pizza.
  • Påmelding til samlingen her

Ikke nøl med å ta kontakt om du har ytterligere spørsmål angående Lerøy-lekene eller Lerøy-samlinger.