start 705.jpg
Startskuddet for Lerøylekene nærmer seg. Foto: Eirik Førde

Påmelding Lerøylekene for Oslo og Akershus

Lerøylekene, et av høydepunktene for 13- og 14-åringene, nærmer seg med stormskritt. Du kan melde deg på lekene ved å benytte deg av kretsenes påmeldingsskjema. Les saken for mer informasjon.

Gjelder nå både Oslo og Akershus

Sesongen er godt i gang og nå nærmer det seg Lerøylekene på Hamar den 31.august til 01.september.

Lerøylekene er for 13- og 14-åringene og er blant høydepunktene for sesongen. Oslo og Akershus Friidrettskretser er ansvarlig for uttaket, reisen og informasjon. 

I år har vi valgt å gjøre uttaket litt annerledes, ved at du melder deg på i de øvelsene du selv ønsker, og deretter vil kretsen gjøre endelig uttak basert på maks 2 øvelser lørdag og 2 søndag. Stafetten kommer i tillegg. Vi skal jobbe for at du skal få delta i de øvelsene du ønsker, men vi forbeholder oss retten til å sette deg opp i øvelser du ikke ha meldt seg på i. Dette fordi vi ønsker fullt belegg i alle øvelsene.

I år er kvoten på 60 utøvere for Oslo og 80 utøvere for Akershus. Det betyr, dessverre, at vi kanskje vil måtte si nei til noen som har meldt seg på.

Mer informasjon om uttak vil komme i løpet av sommeren.

PÅMELDINGSKJEMA

NB! Uttaket vil kun baseres på de som melder seg på via dette skjemaet. Registrerer du deg ikke her, så vil du ikke bli tatt ut til Lerøylekene.