quincy.jpg
Foto: Nesodden IF Friidrett

Kretsprosjekt i langsprint

Vi har gleden av å presentere et nytt treningsprosjekt: Langsprint med den tidligere storløperen Quincy Douglas. Oppstart vil være i 6.januar på Bislett Stadion

Oslo og Akershus friidrettskretser har etter hvert mange gode treningsprosjekter.

Disse prosjektene skaper miljøer på tvers av klubbene, de gir også en mulighet  for faglig påfyll til utøvere og trenere i hver enkelt klubb.

Når vi nå kan tilby et prosjekt i langsprint, så tror vi at dette kan være et viktig tilskudd for de øktene som krever at flere trener sammen og inspirerer hverandre til å oppnå best mulig resultat.

Treningene vil bli ledet av vår tidligere storløper på 400 meter Quincy Douglas. 

Langsprint prosjektet vil ha samlinger en gang pr måned, og planen er å gjennomføre disse på Bislett på lørdager, og at noen økter vil være i Bærum Idrettspark. Dette vil bli avklart på egen Facebook-side.

Prosjektet vil i første omgang ha JR NM til sommeren (Bislett 24.-26.august) som hovedmål, og vi vil bestemme om vi fortsetter etter mesterskapet.

Derfor  ønsker vi at utøverne som blir med i prosjektet fra før er vant til at det trenes forholdsvis harde økter, og vi  vil ha deltagere i alder 15 til og med 19 år.

Det vil bli maks 16 deltagere i prosjektet og vi ønsker en noenlunde lik fordeling mellom kjønnene.  De som er innenfor et halvsekund på 200m og et sekund på 400m fra JR NM kravene, vil ha fortrinn hvis det blir stor interesse. Vi vil også bruke skjønn og se på alder hvis dette skulle bli en aktuell problemstilling.

Les om våre øvrige prosjekter her.  

Ønsker du å bli med i langsprintprosjektet vårt? 
MELD DEG PÅ HER (påmelding er bindende)

Det er en egenandel for å delta i prosjektet fra januar til august på kr 1.500,-  Dette faktureres til din klubb, så du må også avklare med klubben din at det er greit at du blir med på dette prosjektet. Frist for påmelding 20. desember og oppstart 6.januar på Bislett Stadion