All705X405.png
Allsidighetsprisen 2018

Husk å sende inn resultater til Allsidighetsprisen 2018

Oslo og Akershus har innført Allsidighetsprisen i 2018, nå er det tid for å levere inn resultatene dine. Du trenger resultat i fem forskjellige øvelser, korte og lange løp, hekk eller hinder, hopp og kast. Fristen er 27.oktober.

HUSK Å SENDE INN RESULTATENE DINE.

Det nærmer seg sesongslutt og vi minner om fristen for å sende inn resultatene dine, som er 27. oktober. Du kan også ta med innendørsresultatene dine helt fra 1. januar 2018.
Det gjelder også løp over 400m selv om de er fra 200m innendørsbane. Gjelder alle fra 11 til og med 19 år.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De fem med høyest poengsum premieres i hver krets, både for gutter og jenter.
I Akershus er tiltaket for aldersgruppen 11 til og med 19 år, og i Oslo for 13 til og med 19 år.

Prisen vinnes av den jente og gutt som har samlet flest Tyrving-poeng gjennom hele året, altså både inne og ute, i fem forskjellige øvelseskategorier.

For å vinne en premie, må en ha resultat i alle fem kategorier. Utøver eller klubb sender selv inn resultatene til kretsen, med frist 27. oktober 2018.  

De fem beste jenter og fem beste gutter i begge kretsene premieres. Det er Tyrvingtabellen som legges til grunn. Hensikten med denne nyopprettede prisen er å stimulere til allsidighet.

 

Resultater sendes til dag.kashagen@friidrett.no