Sommersamling 2020.jpg

Første Lerøy-samling 2021, 18. april (AVLYST)

DENNE SAMLINGEN ER DESSVERRE AVLYST! KRETSEN KOMMER TILBAKE MED MER INFORMASJON NÅR DATO OG STED FOR NY KICK-OFF SAMLING ER BESTEMT. Endelig er det lagt en konkret plan for når første Lerøy-samling i 2021 kommer til å avholdes, omtrent 5 måneder etter det som var tenkt som opprinnelig oppstart. Søndag 18. april er altså datoen det braker løs med Lerøy-Kick off for alle 13 og 14 år gamle friidrettsutøvere i Oslo og Akershus!

Lerøy-lekene er høydepunktet gjennom friidrettssesongen for alle 13 og 14 år gamle friidrettsutøvere over hele landet, hvert eneste år. I 2021 er det årskullene 2007 og 2008 som skal i ilden på Rjukan stadion helgen 11-12. september.

I forkant av Lerøy-lekene arrangeres det treningssamlinger, bedre kjent som Lerøy-samlinger. Disse samlingene var egentlig planlagt å starte opp i november, men som følge av smittesituasjonen har første samling blitt utsatt gang på gang. Nå er det derimot endelig bestemt en konkret dato for når årets Lerøy-Kick off vil finne sted. Søndag 18. april er altså bare å notere seg!
Det er selvfølgelig ikke mulig å garantere for at smittesituasjonen tillater samling om snaue to måneder. Derfor følger vi hele tiden nøye med på gjeldende smittevernregler og -tiltak, og hvis det ikke er mulig å gjennomføre samlingen i april, vil den utsettes til mai.

For mer informasjon om Lerøy-lekene og Lerøy-samlinger kan du ta en titt på vår samleside om Lerøy, som du finner her

For 750 kr kan du delta på så mange Lerøy-samlinger du ønsker i 2021, frem til og med finalesamlingen 15. september

Vi minner også om at det vil settes av egne plasser i uttaket til Lerøy-lekene, til de som har deltatt på flest samlinger før 16. juli. Derfor er det bare å melde seg på!

Påmeldingslink til samlingen finner du her 

Informasjon om kick off-samlingen:

Kick off-samling: Søndag 18. april

  • Klokkeslett: 14.30-18.30
  • Sted: Bærum Idrettspark, Hauger Skolevei 36, 1351 Rud
  • For hvem: Felles for Oslo og Akershus, med mindre smittesituasjonen gjør at vi må dele opp hver krets for seg.
  • Plan for samlingen: 
    • Under kick-off samlingen blir det både sosiale aktiviteter slik at alle skal bli godt kjent med hverandre, masse trening, presentasjoner med informasjon fra lederne og ikke minst mat fra Lerøy!
    • Hvilke øvelser det blir mulig å trene på, bestemmes først tettere opp mot samlingen siden dette blant annet avhenger av om kretsene kan være sammen eller må være hver for seg. Derfor er påmeldingslinken til selve samlingen klar allerede nå, mens påmelding til øvelser kommer senere. Følg med!
  • Påmelding til øvelser: Informasjon kommer

Ta kontakt med magnus.kringstad@friidrett.no hvis du lurer på noe.