Lerøy samling Hed-Opp Bilde.jpg
Her fra vi var Hedmark og Oppland, nå er det Innlandet som gjelder.

Lerøy-lekene 2020

Historiens første Lerøy-lag for Innlandet friidrettskrets er klart.  Hedmark og Oppland  har samarbeidet godt om Lerøy-lekene i mange år, men nå er lagene sammenslått og heter Innlandet. Vi har fylt kvoten vår på 30 deltagere og stiller et veldig spennende og godt lag.

For første gang stiller vi et felles lag og faktisk har vi satt opp deltagere i alle øvelser for alle fire klassene. Klarer vi å gjennomføre det, så er mye av grunnlaget gjort og vi vet at mange av deltagerne har sterke spesialøvelser, så kanskje kan vi hevde oss i kretskampen? 

Vi inviterer til samlinger i uka som kommer, slik at det er mulig å trene litt på de mest utfordrene øvelsene for de som er tatt ut i disse. Løten inviterer til samling tirsdag 1. september kl 17.30 i slegge, kule og diskos, og onsdag 2. september kl 17.30 inviterer Moelven til samling for de som skal hoppe stav. Alle foresatt har nå mottatt mail med informasjon om reise, overnatting mm. Det vil ikke være mulig for noen andre enn utøvere og akkrediterte trenere/ledere å komme inn på stadion, det er heller ikke mulig å stå utenfor å følge med.  

se laguttaket her