Bamseleker.jpg

Bamselekene

 

Bamselekene 2018 arrangeres 16.-18.mars

Det blir altså for første gang oppstart allerede fredag, og vi er glade for at vi også kan invitere til Bamseleker også i stav og hekk, som arrangeres fredag kveld. Disse øvelsene er for klassene 13 til 19 år, men nytt er det også at 60m forsøk for klassene 14 til og med 19 år arrangeres fredag kveld, og med finaler på lørdag. Oppstart på fredag vil være kl 18.00 Vi tilbyr også overnatting og bespising på nærliggende skoler.  Det er sendt ut tilbud om felles overnatting til alle Østlandskretser, men hvis din klubb ønsker å overnatte på skole, så ta kontakt med dag.kashagen@friidrett.no  så fort som mulig. Førstemann til mølla vil gjelde. Klubbene må selv stille med voksen person som leder/vakt.

 Vi har valgt å ta bort alle seniorøvelser i år, og det fører til at vi får plass til finaleomganger i kule og lengde for alle fra 13 år og eldre.

Priser for mat og overnatting på skole.

Alt. A = 2 overnattinger fre-søn, 2 frokoster, 1 middag(lørdag) og kveldsmat (fredag), kr 500,-                                                             

Alt. B = 1 overnatting, 1 frokost og en kveldsmat/middag. Kr 300,-  ( fredag til lørdag eller lørdag til søndag)

All mat som serveres på skolene og som selges i kioskene våre i Stangehallen vil være Smart Idrettsmat fra Tine.

Vi ønsker at Bamselekene skal ha en sunn profil, og vi har derfor inngått samarbeid med Tine v/Smart Idrettsmat. Det betyr at du bare får kjøpt sunne matvarer i våre kiosker. Smart Idrettsmat er et unikt konsept som tilbyr oppskrifter, produkter og verktøy som gjør det enklere å starte en mer fargerik og spennende idrettskiosk. TINE ønsker å bidra til at utvalget i kiosken blir større og mer variert, og ikke minst bidra til at voksne og barn gjør gode valg nå sulten melder seg.

Les mer om konseptet her