GJensidige alle sammen.jpg
Foto: Unn-Merete Jæger og Mette Dale

Suksess for Gjensidigesamling på Marienlyst

Sol, vind og 90 ungdommer møtte til storsamling på Marienlyst søndag 7.mai

Topp trenere og 90 ungdommer stod klare i sola på Marienlyst denne søndagen. 

Det startet med felles oppvarming med Vladimir Vukievic som stødig trener og inspirator, deretter ble alle fordelt til sine respektive trenere.

Følgende øvelser og trenere var satt opp: Kortsrpint(Jan Hordvik), langsprint(Mauritz Kåshagen), Distanse(Gunhild Halle Haugen), lengde/tresteg(Henrik Flåtnes), høyde(Adrian Proteasa), spyd(Åsmund Martinsen), kule/diskos(Grethe Etholm), kappgang(Maren Bekkestad) og hekk(Vladimir Vukicevic). 

Det var mye glad ungdom og mye god trening som ble observert på banen i dag. En kjempegjeng - og som Vladimir imonert sa: de gjør alt jeg ber om, flott gjeng.

Dagen besto også av felles mat, sponset av Lerøy og foredrag med Antidoping Norge. Det ble også laget en morsom stafett hvor man løp på gresset, over og under hekker, kastet erteposer i rokkering, ball i bøtte og ball som skulle treffe kjegler. 

Daglig ledere i 7 kretser (Østfold, Vestfold, Innlandet, Oslo, Akershus, Buskerud og Telemark) er glade for å få til et slikt samarbeid, det er en stor glede og se så mange flotte ungdommer trene sammen. 

Neste supersamling skjer i November 18 - 19 - HOLD av helgen allerede - her blir det overnatting og mye gøy og bra trening

 

Spydtrening med Åsmund Martinsen

spyd med ÅSmund.jpg

Hekk med Vladimir Vukicevic

Vladimir og hekk.jpg

 

Noen trenere måtte jobbe litt mer enn andre: Henrik Flåtnes: trener i lengde og tresteg

HEnrik må spa.jpg

Etter trening, var det mat fra Lerøy og foredrag fra Antidoping Norge

antidoping.jpg