fd.png

Friidrettens Dag

Bli kjent med løp, hopp og kast!

Friidrettens dag er et lavterskeltilbud til klubber og skoler som ønsker å arrangere en dag med friidrett! Dagen gir barn og unge med familie en glimrende mulighet til å utforske friidrett sammen.

Enten dere er et idrettslag som ønsker å samle medlemmene på tvers av idretter, en friidrettsgruppe som ønsker å øke rekrutteringen, eller en skole som skal ha en aktivitetsdag er Friidrettens dag en unik mulighet for dere.

Friidrettsmerker, friidrettsknapper, startnummer og medaljer kan bestilles gjennom vår nettbutikk.

Appen friidrett for alle kan være et godt hjelpemiddel for å registrere resultater. Les mer og last ned her.

Som Idrettslag eller klubb kan du arrangere Friidrettens dag. Her kan det både være tradisjonelle øvelser og alternative øvelser (morsomme hinderløyper, lagkonkurranser e.l.) som deltageren kan prøve seg på. Legg gjerne opp til at deltagerne selv velger hva de vil prøve når. Klubben kan bestille rimelige medaljer og gratis startnummer med mulighet for å påføre egne resultater via vår nettbutikk.   

Bestilling av materiell gjøres via vår nettbutikk, der du registrerer deg som klubb.

Som skole kan du arrangere Friidrettens dag. Skolen kan bestille utfyllbare startnummer til alle deltagere. På starnummeret er det mulighet til å påføre egne resultater slik at man kan få konkurrert med seg selv.  

Skolen bestemmer selv hvordan de ønsker å gjennomføre arrangementet. Dere kan bestille medaljer og startnummer gjennom vår nettbutikk. Husk å registrer skolen din når du oppretter en ny bruker.

Dere kan både tilrettelegge for at elevene kan prøve tradisjonelle friidrettsøvelser eller tilrettelegge for alternative øvelser (hinderløype, lagkonkurranser e.l.) med elementer av løp, hopp og kast.