fd.png

Friidrettens Dag

Bli kjent med løp, hopp og kast!

Friidrettens dag er et lavterskeltilbud til klubber og skoler som ønsker å arrangere en dag med friidrett! Dagen gir barn og unge med familie en glimrende mulighet til å utforske friidrett sammen.

Enten dere er et idrettslag som ønsker å samle medlemmene på tvers av idretter, en friidrettsgruppe som ønsker å øke rekrutteringen, eller en skole som skal ha en aktivitetsdag er Friidrettens dag en unik mulighet for dere.

Friidrettsmerker, friidrettsknapper og medaljer kan bestilles gjennom vår nettbutikk.

Appen friidrett for alle kan være et godt hjelpemiddel for å registrere resultater. Les mer og last ned her.

Som Idrettslag eller klubb kan du arrangere Friidrettens dag. Klubben vil motta markedsføringsmateriell og premier til deltagerne. Hver deltager får en flott deltagermedalje og startnummer med mulighet for å påføre egne resultater.   

Bestilling av materiell gjøres via vår nettbutikk, der du registrerer deg som klubb.

Som skole kan du arrangere Friidrettens dag. Skolen kan bestille utfyllbare startnummer til alle deltagere. På starnummeret er det mulighet til å påføre egne resultater slik at man kan få konkurrert med seg selv.  

Skolen bestemmer selv hvordan de ønsker å gjennomføre arrangementet. Dere kan bestille medaljer og startnummer gjennom vår nettbutikk. Husk å registrer skolen din når du oppretter en ny bruker.