Du er her: Skip Navigation LinksNorges Friidrettsforbund > Kretser > Hordaland

 Aktuelt / Hva skjer?

Hardanger Friidrettsfestival

Hardanger friidrettsfestival ble i helga avvikla med god deltaking og mange gode resultat. Det var mange flotte prestasjoner av barn og unge.

Les mer

Roe over JRVM-kravet

Matilde Roe satte diskospers med 47,95. Resultatet er over kvalifiseringskravet for junior-VM.

Ungleder 2014/15 - søknadsfrist 1. juli!

Er du en engasjert ungdom mellom 15-25 år som har lyst å gjøre en forskjell for din klubb? Har du lyst til å utvikle deg selv som leder i et motiverende og sos

Ungdommen aktiviserer tusenvis

Deltakerne på Ung:leder har gjennom sine lokale prosjekter aktivisert godt over 10.000 barn, ungdom og voksne. Les om noen av arrangementene her.

Ungdommen aktiviserer tusenvis

Deltakerne på Ung:leder har gjennom sine lokale prosjekter aktivisert godt over 10.000 barn, ungdom og voksne. Les om noen av arrangementene her.

Framifrå Framo

Framolekene på Fana Stadion gjekk av stabelen i helga for 21. gongen. Og igjen skjedde det i eit fantastisk ver. Ei rekkje store prestasjonar kom rullande inn.

Joakim Sælen ble norgesmester

Under dagens NM i kappgang ble Joakim Sælen fra TIF Viking i Bergen norgesmester på 10000m på Fana stadion for seniorer.

Nytt speakerteam i aksjon

Nytt speakerteam i aksjon under årets Romeriksleker. Disse fire speakerne skapte engasjement, spenning og friidrettsliv på Romerike friidrettsstadion forrige h

Bli "Beste barne- og ungdomsarrangement 2014"

Norsk friidrettsungdomskomité skal kåre det beste barne- og ungdomsstevnet i Norge. Vinneren blir kåret under Kompetansehelgen 2015 i Trondheim og får krone se

Framolekene et høydepunkt i helgen

Framolekene er et av Norges største banestevner og Vestlandets største. Det starter i dag og varer ut uka, med mange sportslige høydepunkter.

 

Norsk Friidrett - Ullevål Stadion, 0840 Oslo - Tlf 21 02 90 00 - Kontakt oss