Abonnere? Klikk her

            

              

         

SportsAdmin logo
Glemt passord?

 
Du er her: Skip Navigation LinksNorges Friidrettsforbund

 

 Nytt fra media

 

Her er NFIFs nye mosjonssjef

Tidligere Kondis-sjef Kjell Vigestad ble midt under tinget i Ålesund ”headhuntet” til ny jobb som mosjonssjef i Norges Friidrettsforbund!

 

Les mer

Vis RSS-feed

24 medaljer i veteran-EM

Superveteranen Knut Henrik Skramstad lovet friidrettspresident Svein Arne Hansen at det skulle utbringes en skål for hver norsk medalje i veteran-EM i Torun. D

 

Tøffe tromsværinger la treningen til ”Tigerstaden”

Bislett ble den perfekte basen for de ti sprinterne fra Troms Friidrettskrets. Men fremdeles drømmer de om egen hall i nord!

 

 

… mens andre dro til Haparanda

Totalt sett har Nord-Norge hatt 105 utøvere/trenere på treningssamlinger i helgen. Troms Friidrettskrets har vært teknisk arrangør av alle tre samlingene.

Tvervaag «endelig» slått

Norges lengststående rekord i friidrett er i lengde uten tilløp, 3,71 fra 1968. Til nå også svært bra på verdensbasis, men nå er den offisielt slått.

 

Nyskapende "intervallstafett" under NM-terrengløp

Ås IL inviterer til en historisk nyvinning i norsk friidrett søndag 19.april. Da arrangeres det nemlig NM i «intervallstafett» for første gang etter modell fra

 

Terminliste for 2016

Før piggene for alvor er satt i dekket for utendørssesongen 2015 er preliminær hovedterminliste for det neste året, 2016 – publisert.

Nord-norsk friidrett ”rømmer” landsdelen

Friidrettsungdom i Nord-Norge ”rømmer” landsdelen denne helgen. Årsak: Mangel på friidrettshaller!

 

Tilbud om klubbutvikling

Nå starter jakten på årets deltakerklubber til Norsk Friidretts Klubbutvikling! Norges Friidrettsforbund tilbyr 20 klubber hjelp for å styrke klubben og forber

Tyrving-løper under norgesrekorden

Tyrving-løper Amalie Iuel, som tok sølv i langhekk i NM 2012, har nå løpt under norsk rekordtid på distansen - med 56,32 sekunder!

Henrik har lyst til å forsøke høydehus!

Idrettstinget i juni skal behandle ”høydehussaken.”  Det er innsendt tingforslag fra Norges Friidrettsforbund, Svømmeforbundet og Skiskytterforbundet.

Tinget gjenvalgte Svein Arne Hansen for to nye år

Svein Arne Hansen går inn i sin syvende periode som friidrettspresident. Med seg i styret får han tre nye, alle kvinner.

 

Alle tiders Bamsehelg

Stangehallen sydet helgen igjennom! En fantastisk helg, med mye bamsemoro og en stor massemønstring.

Tidenens nest raskeste

Sondre Nordstad Moen fra Sportsklubben Vidar nest raskeste Nordmann gjennom tidene på halvmaraton.

Mer gull til Dimna

Til stående applaus fra den feststemte forsamlingen, ble tildelingen av Friidrettsforbundets fortjenstmedalje til Olav Hansen lørdagens høydepunkt.

Norsk Friidrett - Ullevål Stadion, 0840 Oslo - Tlf 21 02 90 00 - Kontakt oss