Smart Idrettsmat.jpg

Vinn besøk fra en landslagsutøver

Vil din klubb tilby sunt og smakfullt påfyll i idrettshallen og ved arrangementer? Da er Smart Idrettsmat fra TINE noe for din klubb. Og i samarbeid med NFIF kan din klubb få besøk av en landslagsutøver.

Smart Idrettsmat er en tjeneste levert av TINE som gjør det enklere og smartere å bestille sunt påfyll til idrettskiosken og ved alle typer arrangementer.
Om din klubb lager seg en bruker og benytter seg av tilbudet før 31. desember har dere også muligheten for å få besøk av en landslagsutøver i sesongoppkjøringen neste år. Gjør som landslagsutøverne, og fyll på med Smart Idrettsmat.

Smart Idrettsmat tilbyr en rekke sunne og smakfulle produkter med lang holdbarhet og til innkjøpspriser. Barn og voksne får et bedre tilbud, og det gir økt fortjeneste til klubben. Kunder får gratis utlån av kjøleskap og dispenser, og det er alltid direktelevering. Å bli kunde er gratis, og det er ingen kjøpsplikt eller bindingstid. Bli kunde før jul så er det kanskje din klubb som får besøk av en landslagsutøver på nyåret.

Klikk her for å kunne bli bruker og for å lese mer om fordelene.

Kanskje blir det din klubb som får besøk av en landslagsutøver i sesongoppkjøringen.