PM TINE.jpg
108 000 løpere er klare for årets TINEstafett. Foto: Eirik Førde

Verdens største stafett er norsk

Med 108 000 påmeldte elever til årets TINEstafett blir det rekorddeltakelse. Fjorårets rekord er slått med hele 2 000 flere påmeldte elever. Engasjement, entusiasme og løpsglede er stikkord for hva elevene skal få oppleve denne dagen.

- Dette er fantastisk gøy! Antall deltakere er så stort at det er vanskelig å se for seg. Vi kunne nesten fylt Ullevål stadion fire ganger med alle løperne, sier en engasjert prosjektleder i Norges Friidrettsforbund Magnus Trosdahl.

- TINE ønsker å være en pådriver for at barn og unge har et sunt og variert kosthold kombinert med en aktiv hverdag. For oss er TINEstafetten et viktig arrangement hvor vi får muligheten til å bidra til at mange elever får oppleve idrettsglede, sier sponsorsjef Ann-Kristin Syversen i TINE.

Dato for årets stafett er 10. mai, og det er ikke tilfeldig ettersom 10. mai også er «Verdens Aktivitetsdag».

-Vi gleder oss til å heie på alle 10. mai, sier Trosdahl.

 

Om TINEstafetten

  • TINEstafetten er Norges største massemønstring for ungdom
  • 108.000 påmeldte elever fra 6.-9. klassetrinn - det er ti deltakere på hvert lag (fire gutter og fire jenter + to reserver) som løper 200 meter hver.
  • TINEstafetten arrangeres den 10. mai med noen få unntak
  • 290 idrettsarenaer rundt om i landet.

 

Det var Norges Friidrettsforbund som i 1993 henvendte seg til TINE for å få sponset en friidrettsstafett på skoler. TINE ble med på dette samarbeidet for å motivere til økt fysisk aktivitet og bevissthet rundt kosthold hos ungdom. Norges Friidrettsforbund er teknisk ansvarlig for gjennomføringen av samtlige arrangementer.

 


For mer info:
www.tinestafetten.no
Kontaktperson: Magnus Trosdahl:
magnus.trosdahl@friidrett.no
eller telefon
41 42 77 91.