NY_Sommerleir.jpg
Sommerleir-teamet arrangerer en uforglemmelig helg for ungdommen.

Årets sommerleir i regi av NFIF søker nye ledere

Friidrettsforbundet søker engasjerte ledere i alderen 19-25 år til sommerens kuleste jobb som arrangeres i Sigdal 25.-29. juni 2017.

Norges Friidrettsforbunds Sommerleir er en ukes friidrettsleir i starten av sommerferien. 90 deltakere i alderen 14-17 år samles fem dager i Sigdal til moro, venner og trening.

Vi søker fire personer som er engasjert, sprudlende og ansvarsfulle til å bli sommerleirledere. Du må være mellom 19-25 år.Vi oppfordrer tidligere deltakere og Unge:ledere å søke. Som sommerleirleder er du med på å planlegge og gjennomføre leiren. Dette innebærer å være med på

  • En planleggingshelg i forkant av leiren (april/mai)
  • Arrangere sommerleir 25.-29. juni (+ forberedelser 24. juni og ellers noe forarbeid)

Ledergjengen på sommerleir består allerede av ti engasjerte personer som skaper et fantastisk miljø, og som sammen med deltakerne vil gjøre sommerleiruken til den beste i løpet av sommeren!

Som sommerleirleder mottar du 5000 kroner, og vi dekker kost, losji og reise i forbindelse med leiren. Det må påberegnes lange arbeidsdager de dagene leiren avholdes.  

Søknad og CV sendes til ungdom@friidrett.no med navn, alder, telefonnummer, og hvorfor du vil bli sommerleirleder. Ved spørsmål, ring Simon Sandbakken på 468 21 556. 

Søknadsfrist: onsdag 5. april 2017