hedda-hynne-705cc.jpg
Hedda Hynne er en av utøverne i Norsk Friidrett som har klart å ta steget inn i toppidretten. Hennes trener, Erik Sakshaug, har både fullført Trener 3 i friidrett og Topptrener 2.

Tilbud for deg som trener morgendagens topputøver

For å oppnå prestasjonsutvikling er treneren den viktigste faktoren utenom utøveren selv. Nå har du som er trener for morgendagens toppidrettsutøver, og ønsker å utvikle deg videre, mulighet til å søke på en helt ny Trener 3-utdanning i friidrett.

Sammen med fire andre særforbund og Høgskolen Innlandet er Norges Friidrettsorbund med på å starte opp en unik, fleksibel, tverridrettslig trener 3-utdanning med mulighet for studiepoeng. Søknadsfristen er 1.juni og du søker her.

Trenerutdanningen gjelder følgende særidretter: golf, svømming, innebandy, bandy, alpint, hopp, kombinert, telemark, freestyle, freeski og altså alle grener i friidrett.
Utdanningen har fokus på utvikling og prestasjon, og er rettet mot trenere som har ambisjoner om å trene utøvere som ønsker å ta steget fra junior til senior. Men studiet passer også for deg som trener seniorer som trener for å prestere på et høyt nivå. Studiet bygger på trener 2 og krever at du har pågående relvant trenerpraksis.

Studiet går over deltid på 16 måneder og har (om ønskelig) et omfang på 20 studiepoeng. Det er totalt fem samlinger der tre er fellesidrettslige og foregår på Terningen arena på Elverum, og to er særidrettslige. Datoene for alle samlingene fastsettes i god tid før studiestart og tre av samlingene er datosatt allerede:

Samling 1: 14. til 16. september 2018.

Samling 3: 1. til 3. mars 2019.

Samling 5: 18. til 19.oktober 2019.

Norges Friidrettsforbund vil bidra med reisestøtte. Se ellers flyer for mer informasjon.

Ved spørsmål, ta kontakt med kompetanseansvarlig Veslemøy Sjöqvist, veslemoy.sjoqvist@friidrett.no, telefon 901 838 56