bislett.jpg
I deilig sommersol feiret TINEstafetten sitt 25-årsjubileum i dag. Her fra Bislett Stadion. Foto: Morten Olsen

TINEstafettens jubileum ble en stor fest

Norges Friidrettsforbund og TINE bød i dag opp til jubileumsfeiring av TINEstafetten. Som presang fikk 25-årsjubilanten overrakt idrettsglede fra 110 000 barn. Og til og med værgudene var på lag i store deler av landet.

Drøyt 110 000 barn og unge deltok og deltar i årets stafett - hvilket nok en gang var ny rekord, og nesten 300 arrangører sørger for at innpakningen er den beste. De fleste av disse  arrangementene gikk av stabelen i dag, og hvilken fest det ble.
Over store deler av Norge var værgudene på lag, og reportasjene vi har lest i lokalmedia så langt vitner om en super feiring der idrettsgleden sto i fokus.

I Sandnes stilte en skadet Filip Ingebrigtsen opp som starter (bildet over).

På det største enkeltarrangementet på Bislett Stadion, hvor Linderud skole og Oslo FIK var arrangører, fikk nesten 6000 deltakere servert verdens største Pavlova-kake, det var tilstedeværelse av idrettskjendiser og andre celebriteter og de fikk se Quick Style danse TINEstafett-dansen live.
Dette samtidig som TV2 Sportskanalen med studiosending fra Bislett leverte tre timer direkte med stafett og gjester.
Det ble med andre ord en fest fra morgen til kveld, som seg hør og bør en 25-åring. 

Hanne Refsholt, konsernsjef i TINE, ledet an i innmarsjen på Bislett stadion, sammen med president i Norges Friidrettsforbund Ketil Tømmernes og TINEstafettens «mor», Karin Eftedal. Refsholt var strålende fornøyd med arrangementet.

- Solen smiler til oss i dag, og det er en ekstra honnør til alle som har bidratt til at TINEstafetten har gitt elever over hele landet mestring og lagfølelse gjennom 25 år med stafett, sa hun.

Ketil Tømmernes var helt enig.
- Dette er rett og slett kjempemoro, sa han.

Siden 1993 har over 1,7 millioner elever deltatt i stafetten, som er et av Norges aller største idrettsarrangementer. 

Og rundt om i landet ellers strømmer det på med reportasjer om glade og fornøyde stafettløpere.

Vi gratulerer med dagen til alle dere som var med på jubileumsstafetten, eller som har vært med tidligere. Hipp, hipp hurra!