ola.jpg
Ola Stunes Isene med sterkt diskosresultat på søndag. Foto: Eirik Førde

Sterke plasseringer av nordmenn i Lidingöloppet

Det var flere nordmenn som løp bra under Lidingöloppet og det ble et par norske seire i massemønstringen i nabolandet. Ola Stunes Isene kastet langt i diskos på hjemmbane og en norsk kvinne løp fint under Berlin Marathon. Oppsummering av helgens friidrettsaktivitet finner du her.

Lidingöloppet: 

Det tradisjonsrike Lidingöloppet gikk av stabelen like utenfor Stockholm i helgen. Beste nordmann i hovedøvelsen 30km ble SK Vidars Eirik Gramstad med en niendeplass med 1.45.46 og han var da snaue syv minutter bak vinneren Napoleon Solomon. I kvinneklassen ble Marthe Katrine Myhre, Vind IL, beste norske kvinne på en åttendeplass med 2.05.51. 

I kvinneklassen på den halve distansen gikk seieren til norske Julie Larsen, Sarpsborg IL, med 57.28.


Simen Halle Haugen
Foto: Eirik Førde

Det ble flere klasseseire til nordmenn i de ulike distansene i løpet. Simen Halle Haugen, IL Runar, vant juniorklassen på 10km med 33.08. Emma Kirkeberg Mørk, IF Hellas, vant 15-årsklassen da hun løp 6km på. Hun satte da løyperekord med hele 21 sekunder.

Fullstendig resultatliste 

Spikkestad Open:

Ola Stune Isene, IF Sturla, konkurrerer flittig og kastet 61.28 i diskos i Spikkestad i helgen. Dette er hans tredje beste resultat noensinne, bare åtte centimeter bak pers og det er også hans lengste kast siden beinbruddet i vår.

Berlin Marathon: 

Karoline Moen Guidon, IL Trysilgutten, løp inn til 2.40.36 på maraton i Berlin på søndag. Dette er pers for kvinnen som er datteren til tidligere langrennsløper Anita.

Abdulaziz Ebrahim, som løper for Strindheim IL, løp inn til sterk pers 2.16.38 på herrenes maraton og ble da nummer 22.

Fullstendig resultatliste