_L6Y8477_EF.jpg
Filip Ingebrigtsen. Foto: Eirik Førde.

Spennende avslutning i Kristiansand

Det legges opp til en gnistrende avslutning av stevneserien Norsk Tipping Norwegian Grand Prix i Kristiansand 31. august.

Stevnekoordinator Dag Kåshagen forteller at Filip Ingebrigtsen, som leder sammenlagt i herreklassen, er innstilt på å komme til Kristiansand for å forsvare topp-plasseringen.
Det er Snorre Holtan Løken og Sindre Burås som ligger nærmest i poengsammendraget, men se opp for Vladimir Vukicevic, Eivind Henriksen, Sven Martin Skagestad og ikke minst Karsten Warholm som har meget sterke poengsummer, men kun et resultat, så her kan mye skje.

På kvinnesiden er det Ida Bakke Hansen som troner øverst på sammenlagtlista, men hun må pent stille opp i Kristiansand da begge hennes resultater kommer fra Hamar. Tale Ørving og Oda Utsi Onstad er nærmest, mens blant andre Ingvild Måkestad Bovim og Amalie Iuel har sterke enkeltresultater.
 
Etter ønske fra mange sprintere har arrangøren også lagt inn 100 meter for menn, men denne øvelse teller ikke i sammendraget. Arrangøren forteller videre at det legges opp til at både 100 meter og 200 meter vil bli løpt i medvind.
- Med de gode resultatene som sprinterne viser for tiden er selvsagt dette et stort pluss, sier Kåshagen.

Han minner også om at de som har tenkt å benytte seg av arrangørens tilbud om gratis buss i retning Oslo etter stevneslutt på reserve plass, senest 26. august til  ib.steinsland@gmail.com  eller telefon 905 07 725.
Etter  siste øvelse vil mana dele ut sjekkene til de seks beste for menn og kvinner.  Arrangøren ber alle spesielt merke seg at for å vinne en av de tolv sjekkene må en ha deltatt i minst to av elitestevnene. De som foreløpig kun har deltatt enten i Oslo eller  Hamar må altså stille i Kristiansand for å kunne motta sjekk.

NB. Resultat fra to øvelser i et stevne er godkjent, men en må fortsatt ha deltatt i minst to stevner.
 
Dette er hva deltagerne kjemper om i sammendraget.
1. plass: 20.000 kroner
2. plass: 10.000 kroner
3. plass: 6.000 kroner 
4.-6. plass: 2000 kroner
 
Påmeldingsfristen er fredag 26.august, så det er fortsatt mulig å melde seg på.  
 
Link til hjemmesiden for stevneserien:  https://www.friidrett.no/toppidrett/elitestevner/
Slik ser lista ut i sammendraget foran avslutningen i Kristiansand: https://www.friidrett.no/toppidrett/elitestevner/nyheter/poengstilling-etter-to-stevner/