Steinkjer.jpg

Søkersamling og friidrettshelg i Steinkjer

Landslinje i friidrett og miljøet i Trøndelag inviterer til en friidrettshelg i Steinkjer fra 19. til 21. januar 2018. Steinkjer videregående skole vil gjennomføre søkersamling for de som vil bli bedre kjent med landslinje i friidrett. Samme helg arrangerer Steinkjer friidrettsklubb Steinkjer Indoor.

Det er også opplegg for en skikkelig treningshelg for utøvergrupper som ønsker dette. Steinkjerhallen har sydd sammen en Weekend-pakke med treningsøkter og overnatting fredag til søndag. Med andre ord en skikkelig friidrettspakke med informasjon, stevne og trening.

Søkersamlingen landslinje friidrett starter fredag etter lunsj, og gir deltakerne informasjon om tilbudet og en treningsøkt sammen med dagens utøvere som går på landslinjen. Ved opptaket for 2018 blir det totalt 20 elevplasser (søkbar på vg1 og vg2), hvorav to-tre plasser på hvert trinn er forbeholdt funksjonshemmede friidrettsutøvere. Deltakerne på samlingen vil i tillegg til informasjon om skole og treningsforhold også få innsikt i 24-utøveren og bo-/leveforhold.

Steinkjer friidrettsklubb arrangerer 20. januar stevnet Steinkjer Indoor med øvelsene høyde, kule, lenge, 60m hekk, 60m, 200m og 400m og 3000m. Påmelding til dette er på ordinært vis gjennom min idrett.

Steinkjerhallen har et Weekend treningstilbud til utøvere og treningsgrupper som kan kombineres med stevnet eller søkersamlingen. Trening i friidrettsanlegget og styrkerom er hovedingrediensene, kombinert med overnattingsmuligheter på klasserom i Steinkjerhallen.

Steinkjer Videregående Skole og friidrettsmiljøet i Steinkjer ønsker alle interessert velkommen til en friidrettshelg med mange muligheter.