TINEstafett logo.jpg

Slik søker du om støtte til TINEstafetten

Alle klubber og kretser kan søke om støtte til rekrutteringstiltak i forbindelse med TINEstafetten. Frist søndag 1. mars

Med over 100 000 deltagere hvert år er rekrutteringspotensialet fra TINEstafetten enormt. Norges Friidrettsforbund har utviklet en støtteordning som klubber og kretser kan søke på. Fristen for å søke støtte er 1. mars 

Mange skoler er allerede påmeldt årets stafett. Siden oppstarten i 1993 har stafetten samlet rundt 1,9 millioner løpeglade skoleelever, og kjente utøvere som Karsten Warholm og Karoline Bjerkeli Grøvdal har selv deltatt.

I tillegg til å være en skolestafett er TINEstafetten en av de viktigste rekrutteringsplattformene i norsk friidrett. Den har bidratt til å stimulere skolene til å få bedre kjennskap til friidrett og økt utøvelsen av friidrett i undervisningen. Stafetten har vært benyttet som en arena til posisjonering for en rekke friidrettsklubber i Norge, har resultert i samarbeid mellom klubb og skole og gitt økt deltagelse og nye medlemmer.

Norges Friidrettsforbund har en økonomisk støtteordning som friidrettskretser- og klubber kan søke på. Ved enkel dokumentasjon på at dere har jobbet med økt synlighet lokalt, eller gjort tiltak for å sørge for at flere barn og unge kommer inn i friidretten, kan dere motta økonomisk støtte.

Søknadsfristen er 1. mars, mens rapporteringen skjer etter at tiltaket er gjennomført og senest 1. oktober. Utbetaling av støtte skjer i desember.

Du kan lese mer og søke om støtte her.

Velkommen til TINEstafetten 2020!

Synliggjor din klubb.PNG

Vil du arrangere TINEstafetten? Registrer arrangement her.

Her kan du melde på lag.