ann.jpg

Tjen penger uten en eneste dugnadstime

Vianor gir din klubb mulighet til å tjene penger uten å løfte en eneste finger. Vianor er en av landets største leverandører av dekk og bilverkstedstjenester,  og avtalen gir alle våre klubber mulighet til å tjene penger kun ved å markedsføre ett kundenummer.

Tradisjonelt dugnadsarbeid er ofte tidkrevende. Som et alternativ til utallige timer med eksempelvis loddsalg, kakelotterier og andre dugnadsformer har nå klubbene mulighet til å utnytte samarbeidet Norges Friidrettsforbund har med Vianor.

Klubbene registrerer seg hos Norges Friidrettsforbund, og vil motta et kundenummer som kan benyttes hos alle egeneide Vianor-avdelinger rundt om i landet. Det eneste klubbene trenger å gjøre er å markedsføre sitt kundenummer i nærmiljøet. De som benytter seg av tilbudet vil få fem prosent ekstra rabatt hos Vianor på alt av dekk og bilverkstedtjenester. I tillegg får din klubb fem prosent kickback på alt deres medlemmer handler for.

Vinteren nærmere seg, og gradestokken beveger seg mot frysepunktet. Derfor er det en ideell anledning til å delta på kampanjen med Vianor ved å informere medlemmene om at de kan skifte dekk hos Vianor og få fem prosent rabatt - samtidig som det vil bidra til å øke inntektene til klubben.

Friidrettsforbundet sitt ønske er at våre klubber skal bruke minst mulig tid på å generere inntekter, og heller fokusere på det sportslige som tross alt er klubbens viktigste oppgave. Så lenge de er flinke til å markedsføre tilbudet kan klubbene på en enkel måte generere inntekter. Det vil bli tildelt skreddersydde bilder og bannere som kan brukes til markedsføringen.

Avtalen har nå nådd 19 klubber, men vi ønsker at så mange av våre klubber som mulig skal melde seg på og tjene penger. Påmeldingen er helt gratis og tar under to minutter.

Finn din klubb sitt kundenummer her