TINEstafetten-705x405.jpg

«Årets Idrettsponsor» til TINEstafetten

Norges Friidrettsforbund og TINE vant i forrige uke prisen for årets idrettssponsor for TINEstafettens jubileum i 2018.

sponsorpris.png

Under årets Sponsor- og Eventprisutdeling vant Friidrettsforbundet, sammen med TINE, prisen for Årets Idrettssponsor for «TINEstafetten setter rekorder i jubileumsåret».
- Vi er utrolig stolte over denne prisen og vil gjerne delen den med alle lokale arrangører av TINEstafetten. Vi setter stor pris på innsatsen som legges ned rundt om i hele landet, og som gjør at vi sammen kan arrangere verdens største stafett. Vi vil også rette en stor takk til alle deltagere som viser et stort engasjement hvert eneste år, og som var med på å sette nok en deltagerrekord med over 110 000 deltakere i 2018.

- Denne prisen går til alle ildsjelene i landets klubber og skoler som legger ned utallige timer med arbeid før, under og etter TINEstafetten. Det er de som sørger for friidrettens innpass i skolene, og som bidrar til at elever over hele landet får være med å løpe. En helt uvurderlig innsats som fortjener all mulig heder og ære, sier Magnus Trosdahl.

Ny prosjektleder for TINEstafetten

Trosdahl har for øvrig vært ansatt som Norges Friidrettsforbunds prosjektleder for TINEstafetten, men tar nå over mosjon- og lisensområdet i forbundet.
Han takker dermed for seg etter to og et halvt år, og gir stafettpinnen videre til nyansatte Linn Baarlid. Hun kommer fra stillingen som vitenskapelig assistent på NIH, med en master i sport management. Baarlid gleder seg nå til å ta fatt på oppgaven med TINEstafetten fremover.

- TINEstafetten er et fantastisk arrangement noe denne prisen er et symbol på. Jeg gleder meg veldig til å jobbe med TINEstafetten og er klar til å dra lasset videre sammen med alle de lokale arrangørene. I år arrangeres stafetten 7. mai og vi håper å se like mange barn og unge på startstreken som tidligere, sier Linn Baarlid. 

Magnus med pris.jpg

En stolt prosjektleder, Magnus Trosdahl.