Trenerseminaret2019 bilde .jpg

Påmeldingen har åpnet til Trenerseminaret 2019

Trenerseminaret arrangeres i Oslo helga 1. til 3. november, programmet er klart og påmeldingen åpnet og programmet er klart. Trenerforeningen, i samarbeid med NFIF, inviterer til en helg fullspekket med gode innledere og spennende tema der Gjert Ingebrigtsen topper en liste med meget kompetente trenere fra den internasjonale og den nasjonale arenaen.

Påmeldingen til Trenerseminaret 2019 skjer her

Gjert Ingebrigtsen blir et selvsagt høydepunktet lørdag formiddag, men verdensrekordholder Kevin Mayers trener Bertrand Valcin, Karlheinz Steinmetz, som trente den tyske femdoble verdensmester Lars Riedel, svenske Benke Blomkvist og vår egen Frank Brissach bidrar til at årets program blir både omfattende og særdeles variert.
Trond Pedersen, tidligere generalsekretær og sportssjef i NFIF og nå utvikingssjef i Olympiatoppen, setter punktum etter lunsj på søndag med å snakke om prestasjonsledelse og forløsning av potensiale.

Se hele programmet og omtale av forelsere og hotell på seminarets nettside.

- Vi ønsker med seminaret å nå ut til trenere på alle nivå i norsk friidrett, og har i år lagt vekt på å ha et program som både henvender seg til trenere for barn og unge, juniorer og eliteutøver.
- Særlig har vi lagt opp til praktiske seanser rettet mot trenere for yngre utøvere, men det blir også forelesninger rettet mot denne målgruppen, sier leder av Trenerforeningen Lars Ola Sundt.

Trener 2-kurs i kast

NFIF har også lagt inn trener 2-kurs i kast (den spesielle delen av Trener 2-utdanningen) i årets seminar.
- Dette blir en ny måte å gjennomføre et Trener 2-kurs på, men vi tror at dette kan bli en god læringsarena for kursdeltakerne, sier kompetanseansvarlig i NFIF Veslemøy H. Sjöqvist.

Kursdeltakerne melder seg på seminaret på ordinær måte, men velger at de skal delta på Trener 2-kurs i kast.
Kurset er åpent for alle, og det er ingen forutsetning at man har gjennomført verken trener 1 eller generell del trener 2 for å delta. Men for å få godkjent trener 2-utdannelse i kast må disse kursene også gjennomføres. Programmet for de som melder seg på Trener 2-kurset, starter fredag klokken 15:00 og varer til søndag klokken 17:00. Ta kontakt med veslemoy.sjoqvist@friidrett.no dersom du har spørsmål knyttet til dette kurset.

27. året på rad

Trenerseminaret arrangeres i 2019 for 27. året på rad, og årets seminar er  lagt til Clarion Hotel Oslo som ligger sentralt plassert i Bjørvika og i gangavstand fra Oslo S/Jernbanetorget.