Sommerleirsjef utlysning.jpg
Vil du lede denne gjengen?

Norsk Friidretts Sommerleir søker ny sommerleirsjef

Har du lyst på verdens beste sommerjobb og god ledererfaring? Nå har du muligheten til å søke om å bli vår nye sjef for Sommerleir.

Sommerleir søker en ny sommerleirsjef som er engasjert, sprudlende og ansvarsfull og i alderen 19-25 år. Som sommerleirsjef har du ansvar for at all planlegging blir gjort, gjennomføringen av leiren, samt evaluering av sommerleiren. Det omfatter også fordeling av både menneskelige og økonomiske ressurser. Arbeidet vil bli gjort sammen med et team med god erfaring. Stillingen omfatter også å tilsette nye ledere og følge opp eksisterende ledere. Dette vil bli gjort i samarbeid med Norsk Friidretts Ungdomskomité og Norges Friidrettsforbund.

Vi ser etter deg som:

  • Har gode lederegenskaper og evne til å engasjere andre.
  • Har praktisk sans.
  • Er løsningsorientert.
  • Har et godt og positivt humør.
  • Er strukturert og god til å planlegge.

Ledergjengen på sommerleir består av 7-8 engasjerte personer som skaper et fantastisk miljø, og som sammen med deltakerne vil gjøre sommerleiruken til den beste i løpet av sommeren!

Søknad sendes til Linn Baarlid med navn, alder, telefonnummer, og hvorfor du vil bli sommerleirsjef.

Opplæring vil bli gitt av tidligere sommerleirsjef og ansvarlig for Sommerleir i forbundet.

Norges Friidrettsforbunds Sommerleir er en ukes friidrettsleir i starten av sommerferien og er en leir for ungdom i alderen 14-17 år. Disse samles fire-fem dager i Skien til moro, venner og trening. Les mer om Sommerleir her.

Søknadsfrist: 15. desember 2019.

imageb4yf0f.png