TINESPONS.jpg

NFIF og TINE SA nominert til sponsorpris

De nominerte til Sponsor- og Eventforeningen sine sponsorpriser er nå klare. Norges Friidrettsforbund er sammen med TINE SA nominert i kategorien Årets Idrettssponsor for «TINEstafetten setter rekorder i jubileumsåret».

- Dette viser at TINEstafetten har satt et tydelig fotavtrykk i 2018. TINEstafetten hadde jubileum som ble feiret med brask og bram på Bislett stadion. Det ble produsert en tre timers direktesending på TV2 Sportskanalen og lagt betydelig arbeid i medieomtale av lokale ildsjeler som gjør TINEstafetten mulig over hele Norge, sier Ann-Kristin Syversen som er Sponsorsjef i TINE.

- Uten stort engasjement og tett oppfølging fra prosjektlederne hadde vi ikke fått disse resultatene, de gjør en kjempejobb, sier hun.

TINEstafetten sender en stor takk til alle skoler, arrangører og deltakere. Uten dere hadde ikke TINEstafetten vært mulig. Vi gleder oss til de neste 25 årene med stafett sammen med dere.

TINE og Norsk Friidrett har følgende konkurrenter i kategorien «Årets Idrettssponsor»: Coop Norge SA for "Ny sponsorstrategi", TINE SA for "Smart Idrettsmat®- sunnere mat på idrettsarrangementer sammen med TINEs idrettssponsorater" og Dale of Norway for "Idrettssponsor siden 1956".

Norsk Friidrett vil også gratulere våre sponsorer og støttespillere som også har fått flere nominasjoner.
I kategorien Årets Idrettssponsor finner vi Coop Norge for «Ny sponsorstrategi» og TINE igjen for «Smart Idrettsmat».
Bislettalliansen er nominert som Årets Sponsorobjekt for Oslo Bislett Games. Gjensidige er nominert til Årets Perle for «Plogging» og for Årets Interne Event med «Gjensidige Games».

Prisene deles ut onsdag 6. februar i Oslo.

Se oversikt over de nominerte her.