BB190930ZV041 (1).jpg
Karsten Warholm. Foto: Bildbyrån.

NFIF nominert til Årets Sponsorobjekt for 2019

Norges Friidrettsforbund er en av fem kandidater til kåringen av Årets Sponsorobjekt i 2019 i regi av Sponsor- og Eventforeningen. I tillegg er flere av våre samarbeidspartnere nominert.

I tillegg til Norges Friidrettsforbund er også Bislettalliansen nominert i kategorien Årets Sponsorobjekt for Oslo Bislett Games. De øvrige kandidatene er Palmesus AS for "Palmesus 2019", BUA for "BUA i borettslag" og Festspillene i Bergen for "Festspillene i Bergen sitt overordnede sponsorarbeid".

Også i flere av de andre kategoriene er Norsk Friidrett en del av nominasjonene; Coop som Årets Idrettssponsor med "Fra Nybegynnere til verdensmestere", TINE SA med "TINE Skaper revolusjon på idrettsarenaen" og Gjensidige Forsikring ASA i kategorien Årets bruk av Profil med "Team Ingebrigtsen v Team Spårtsklubben".

- Stolte og ydmyke

- Vi er stolte og ydmyke over å bli nominert til Årets Sponsorobjekt. Det gir oss en bekreftelse på at vi gjør noe riktig og at vi har funnet de rette samarbeidspartnerne for sammen å kunne utvikle oss videre med, sier markedssjef i NFIF, Fredrik Samuelsen.
- Engasjementet friidrett skaper om dagen hadde heller ikke vært mulig uten våre friske utøvere som leverer på verdensnivå på og utenfor banen. En slik mentalitet og kultur som de viser smitter over på hele organisasjonen, sier han.

- Momentet fra suksessen er det vår oppgave som forbund å kunne utnytte til gode for hele vår organisasjon. I en tid hvor verdier blir mer og mer viktig er vi da ekstra stolte av våre samarbeidspartnere som er med på å gjøre denne reisen mulig ved at vi sammen bygger Norsk Friidrett. 
- Sportslig suksess, kombinert med langsiktig og målrettet arbeid med aktivering og sponsorkonsepter på alle nivåer, gjør at vi tror vi har gode bein å stå på.
 - For oss har det vært en avgjørende suksessfaktor å sette tydelige mål med våre kommersielle samarbeidsprosjekter, sier Samuelsen.

Jobbes bra

- At det jobbes utrolig godt i alle ledd ser vi blant annet gjennom flaggskipet Oslo Bislett Games der arrangøren Bislettalliansen også er nominert til Årets Sponsorobjekt.
- Samtidig vil jeg også trekke frem noen av våre viktigste samarbeidspartnere som er nominert for sitt engasjement som direkte eller indirekte inkluderer friidrett som del av deres aktivering, avslutter han.

Se oversikt over de nominerte her.
Se kriteriene for nominasjon her.