Løpskonferansen2019.jpg
Løpskonferansen avholdes 14. og 15. november 2020.

Løpskonferansen 2020 er årets møteplass

Helga 14. og 15. november 2020 arrangeres Løpskonferansen i regi av Norges Friidrettsforbund og Løp i Norge. Det blir en samling for klubber og løpsarrangører med erfaringsutveksling og faglig påfyll. Meld deg på gratis i dag for å kunne møte andre løpsarrangører, tilføre verdi, bli inspirert og få ny kunnskap og ideer til ditt løp.

Løpskonferansen arrangeres for tredje gang; på Clarion Hotel Bjørvika i Oslo. I fjor samlet vi over tretti av Norges største løpsarrangører, hvilket gjør dette til Norges beste og største møteplass for mosjonsløp. Det blir to dager med nyttige foredrag, workshops, paneldebatt og underholdning.

Birkebeinerløpet og Trondheim Maraton:
Av foredragsholdere har vi allerede fått med oss Trondheim Maraton og Birkebeinerløpet. Vi vil også få besøk av en stor internasjonal aktør, så følg med.

Endelig program med tema, tidspunkter og foredragsholdere vil annonseres fortløpende.

Sjekk ut www.lopskonferansen.no for mer informasjon. Uansett om du har et stort eller lite løp, gammelt eller nytt så er det merverdi å hente ved å delta.

Påmelding - de 30 først deltar gratis:
Påmelding gjøres ved å klikke her. Ikke vent; de 30 første arrangørklubbene deltar gratis med én deltaker. Mer informasjon om priser og overnatting finner du på nettsiden.

Har du innspill til tema eller spørsmål om Løpskonferansen så ta kontakt med Magnus Trosdahl.

Her finner du en oppsummering av fjorårets samling i Oslo.

Vi håper du tar turen. Vel møtt!