My Post.jpg
Kommunikasjonssjef Knut Skeie Solberg hadde gleden av å være konferansier for en engasjert gjeng med løpsarrangører

Løpskonferansen 2019 samlet over tretti arrangører

Over tretti norske løpsarrangører fra hele Norge møttes sist helg til erfarings- og kompetanseutveksling i Oslo. Alle klar for å ta arrangørnivået til nye høyder i 2020 og spille hverandre enda bedre.

Helga 26. og 27. oktober deltok over tretti løpsarrangører på Norsk Friidretts Løpskonferanse på Clarion Hotel i Oslo (video i bunn av artikkel).
Her møttes en god blanding av løpsarrangører med ulik erfaring til foredrag og workshops. Helgen skapte et stort engasjement om hvordan man som arrangør kan bli enda litt bedre, og mange reiste hjem etter å ha møtt nye bekjentskaper som man kan treke lærdom fra fremover.

- Norges Friidrettsforbund skal ha en stor takk for å lage et så flott arrangement. Det var nyttig for oss arrangører, både store og små, at vi kunne treffes i et slikt fora med mange flotte foredrag, sa Helge Torgvær, arrangementsansvarlig i Torghatten Maraton.

- Det at vi også fikk høre løperens tanker og ønsker var spennende, og det er slik at disse ikke nødvendigvis gjenspeiler arrangørens suksessfaktorer. Et nyttig foredrag og en spennende vinkling, avsluttet han.

Hanne Formo fra Trondheim Maraton latil:
- Konferansens fokus på og oppfordring til samarbeid, sammen med tilrettelagte workshops, skapte en god atmosfære for å lære av hverandre. Vi løpsarrangører har ingen annen møteplass hvor alle samles. Sånn sett var dette en veldig viktig arena for å løfte vårt arrangement, og forhåpentligvis har vi bidratt til å hjelpe andre også. Vi ser ikke på hverandre som konkurrenter, men som et felles løpsmiljø som skal hjelpe hverandre, sa hun.

Vi takker alle deltakerne for åpen og god utveksling av erfaring og kompetanse, og ser allerede frem til neste års arrangement.

Her kan dere gjennoppleve litt av helgen i en flott video