5-lopetips.jpg

Løp i Norges Løpetips - fem oppskrifter

Hei alle løp og løpere i Norge. I denne serien vil dere hver uke en stund fremover få nye forslag til faglig påfyll, motivasjon, underholdning og annet løperelatert stoff. Dette innholdet presenteres i samarbeid med kommersielle partnere.

Å få en god løpsopplevelse handler ofte om gode forberedelser. En kropp som skal fungere og få fremgang er avhengig av fysisk aktivitet, god mental helse, nok hvile og bra påfyll. Er du en av mange som sliter med kreativiteten på kjøkkenet og ønsker noe som er sunt, lettvint, godt og ikke koster for mye? Sjekk ut disse fem oppskriftene:

  1. Digg og sunn, gresk moussaka – Var det kanskje dette grekerne spiste før de "oppfant" maraton-distansen?
  1. Burger med kremet sopp og løk – En fantastisk godbit som gir rikelig med påfyll.
  1. Kremet pastasalat med laks – Næringsrik delikatesse i verdensklasse fra havet.

  2. Knasende, sprø fisketaco – Fredagsklassiker med en sunnere vri.

  3. Kylling og kikerter med kokosmelk – En smaksbombe det smeller med næringsstoffer fra.

Artikkelbanner - friidrett.no.png

Bon Appétit. Nyt maten og heia Norsk Friidrett og Løp i Norge!

Ukens løpetips er spandert av Extra og dersom du er interessert i flere tips til middager så kan du sjekke ut Extras oppskrifter her.

Løp i Norge 

Er du klar for å løpe? Sjekk ut vår terminliste og finn et løp som motiverer deg. Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram for løpsrelatert informasjon og underholdning og meld deg gjerne inn i vår Strava-gruppe

Løp i Norge legger til rette for både løperen, arrangører og klubber som ønsker å drive mosjonsaktivitet. Besøk gjerne våre sider for mer informasjon om hvordan vi kan bistå. 

Gikk du glipp av forrige ukes tips?

Uke 1 – Fem filmer med løping som tema.