karsten nettsak.png
Foto Eirik Førde

Karsten den mest populære utøveren uten ski på beina

Sponsor Insight sine ferske tall som ble publisert 15. november viser at Karsten Warholm er Norges åttende mest populære idrettsutøver, og den aller mest likte uten ski på beina. Hele en av fire nordmenn oppgir at Karsten er en av utøverne de liker aller best.

- Norge er et vintersportland og derfor kommer de utøverne høyt opp. Det er den enkle forklaringen, sa daglig leder i Sponsor Insight, Vegard Arntsen, til TV2 i en relatert artikkel.
- Man ser på for eksempel Warholm. Folk er blitt klar over at han er en av verdens beste. Da kommer han fort oppover listen når man presterer på toppnivå i sin idrett. Og i tillegg har han en spennende personlighet, legger han til om Karsten.

Like bak på listen lurer det seg også noen raske løpere fra Sandnes. Det er hyggelig å se at utøverne våre ikke bare gjør det stort på banen, men også er godt likte utøvere.

I fjor var det kun Cecilia Brækhus på topp 10 som ikke drev en vinteridrett, og i 2016 var det kun utøvere med ski på beina inne blant topp 10.

Dette er tall for hele 2018. For oktober isolert sett så er Jakob Ingebrigtsen den 6. mest populære utøveren og Karsten nummer 9. To friidrettsutøvere TOPP 10, WOHO!!!