KAGG.jpg
Johan Kaggestad innledet årets Kompetansehelg. Foto: Morten Olsen

Johan Kaggestad innledet Kompetansehelga 2017

Rundt 200 personer fra friidretten er i helgen samlet til den tradisjonelle Kompetansehelga; i år som i fjor arrangert i Stavanger. Johan Kaggestad holdt det felles innledningsforedraget fredag ettermiddag med temaet «Best sammen», men da hadde allerede trenerkursene tatt til.

For Kompetansehelga, som i år har tittelen "Mestring og begeistring - best sammen", byr på en omfattende meny. Det er lagt inn så vel Trener 2 som Trener 3-kurs, dommerseminar, samling i Team Holta Runners og en rekke foredrag deltakerne kan velge å delta på.
I tillegg er det Ungdomsting, der det skal velges en ny ungdomskomite for 2017-2019, samling for de daglige lederne i kretsene samt styremøte i NFIF.

Lørdag kveld er det så duket for årets Friidrettsgalla, og under dette arrangementet skal det blant annet deles ut en rekke priser i regi av Friidrettens Venner og NFIF; herunder Årets navn, Utviklingsprisen, Prestasjonsprisen, Utøverprisen, Dommerprisen og Årets satsingsklubb. Vi kommer tilbake med hvem som har fått de forskjellige utmerkelsene lørdag kveld.

Det komplette programmet for helga kan du se her.