TeamJobzone4x705.jpg
Henriette Jæger, Markus Rooth, Andrea Rooth, Sander Aae Skotheim (Foto: NFIF og Mette Rooth)

Jobzone ny samarbeids- partner for talentutvikling

Jobzone og Norges Friidrettsforbund har inngått en treårig samarbeidsavtale med fokus på utvikling av mangekamp og talenter i Norge. En del av samarbeidet er en satsingsgruppe med navn “Team Jobzone” som består av mangekjemperne Sander Aae Skotheim, Andrea Rooth, Markus Rooth og Henriette Jæger.

Norge har noen av verdens største talenter i mangekamp og nå skal de bli enda bedre ved å samarbeide. «Team Jobzone» er blitt etablert som NFIFs felles satsingsprosjekt for de fire utøverne som har smadret rekorder, tider, høyder og lengder de siste årene. I tillegg løfter samarbeidet mangekamp i Norge på flere måter, deriblant gjennom støtte til NM Mangekamp.

- Dette betyr utrolig mye for oss og videre utvikling, fastslår Henriette Jæger, Sander Aae Skotheim, Andrea Rooth og Markus Rooth.
- Dette er veldig stas, og vi gleder oss til å samarbeide med de. Dette blir utvilsomt veldig morsomt å være en del av, konkluderer den talentfulle gjengen.

Spennende å være med

- Vi i Jobzone synes det er veldig spennende å få være med på dette prosjektet. Vi er et bemannings- og rekrutteringsselskap, og vårt daglige arbeid består av å finne de gode talentene og videreutvikle de sammen med kundene våre. Vi gleder oss til å følge våre fire meget talentfulle og flotte Jobzone-ambassadører videre, sier markedsdirektør Jan-Håvard Graarud i Jobzone.

Knallgode resultater

Under helgens NM i mangekamp viste Henriette Jæger og Sander Aae Skotheim seg virkelig frem med knallgode resultater.
Nå gleder de seg til å hvile litt før de skal gyve løs på mer trening foran utendørssesongen.
Markus Rooth valgte å stå over helgens NM pga. oppladning til det prestisjefylte Hypo-Meeting i østerrikske Götzis i slutten av mai.
Andrea Rooth har hatt et lite trøblete kne den siste uken som gjorde at hun ikke deltok, men Lambertseter-jenta var tilstede på søndag og heiet på lagkameratene Henriette og Sander.

Et viktig samarbeid for fremtiden

- Det er veldig gledelig at Jobzone blir med oss på laget og ønsker å støtte mangekampsatsingen i norsk friidrett, sier talentutviklingsansvarlig i NFIF, Mari Bjone.
- Mangekamp har vist seg å være veien til toppen for flere. Karsten Warholm og Amalie Iuel har begge drevet mangekamp langt inn i tenårene, og det viser at allsidighet kan være nøkkelen og at man på ingen måte må satse spesifikt på én øvelse tidlig for å bli best. Dette samarbeidet er vi stolte av å ha fått til og det er morsomt at Jobzone er så oppriktig engasjerte i friidretten, avslutter hun.

En sterk støttespiller til Norsk Friidrett

Fra før er Jobzone inne som en friidrettsstøttespiller på flere områder, deriblant som en sponsor for klubben Tjalve, Holmenkollstafetten og som privat støttespiller for Karsten Warholm og Amalie Iuel. Dette samarbeidet legger til rette for at hele norsk friidrett kan oppnå mer og vi gleder oss stort til samarbeidet.

Om Jobzone

Jobzone er Norges tredje største bemanningsselskap. Hver dag har de ca 2000 medarbeidere på oppdrag hos sine kunder. I tillegg bistår de kundene sine med rekruttering til faste stillinger. Deres visjon er å være bransjens beste arbeidsgiver. Dette oppnår demed sterk lokal tilstedeværelse, med tett oppfølging av sine medarbeidere og kunder fra 40 lokalkontorer rundt om i hele Norge.