Hauk.jpg
Håvard Haukenes. Foto: Eirik Førde.

Fortsatt mye som skjer de kommende ukene

Noen internasjonale banestevner står fortsatt på agendaen de neste ukene, og snart innledes terrengsesongen med NM lang løype, nordisk mesterskap og EM. Her finner du en oppdatert oversikt.

Kappgjengeren Håvard Haukenes skal delta i "Around Taihu International Race" i Suzhou i Kina i slutten av måneden. Den tre etappers konkurransen innledes med 20 km den 24. september, og fortsetter med 10 kilometer de to påfølgende dagene.

To sprintere til Italia

Som et PR-arrangement for EM U18 i 2020, som skal arrangeres i italienske Rieti, har det italienske friidrettsforbundet invitert to sprintere i 2003-årgangen fra alle europeiske forbund til en sprintfestival helga 6. og 7. oktober 2018.
Distansen som skal løpes er 80 meter, og Norges Friidrettsforbund har tatt ut Henriette Jæger, Aremark IF og Scott Ygård, IF Hellas til å representere Norge.
Påmeldingsfristen var 24. august, og uttaket ble altså gjort før UM basert på de noteringene utøverne hadde på det tidspunktet.

Ellers er det NM terrengløp i Trondheim 14. oktober, NM halvmaraton i Stavanger 3. november, nordisk mesterskap i terrengløp på Island 10. november og ikke minst EM i terrengløp i nederlandske Tilburg 9. desember.