Friidrettspriser.png

Den perfekte julegave! Friidrettspris på Bislett Games!

7. juni 2018 er det duket for Oslo Bislett Games. Kjenner du noen som ønsker å delta på festen? Da har du muligheten til å gi den perfekte julegaven. Vi er stolte av å kunne presentere friidrettspris på Bislett Games-billetter til hele friidrettsfamilien. Husk å bruk koden FRID17 når du bestiller.

Bli med og opplev den norske friidrett suksessen på nært hold.

Bislett Alliansen ønsker å invitere din klubb med alle aktive og andre interesserte til en magisk friidrettskveld under Oslo Bislett Games 7. Juni 2018.

Vi samlet mange friidrettsvenner fra klubber over hele landet under årets stevne og vi håper på enda flere i 2018. De norske utøverne setter stor pris på den støtten de får på Bislett. Vi håper å se deg og din klubb heie frem våre store stjerner til nye magiske øyeblikk. 

Med friidrettspris kan du få rabatterte billetter til friidrettsklubbene i søndre sving (felt O, P og A) og nordre sving (felt E og F). Disse feltene har unummererte seter:

  • 244,- voksen (inkludert gebyr)
  • 116,- barn (inkludert gebyr)

Vi ønsker å fylle hele Bislett stadion og lage tidenes folkefest. Bislett Games er jo på en måte friidrettens festdag, og hva er da mer naturlig enn å fylle tribunene med hele friidrettsfamilien?

Bestill billetter her: https://www.ticketmaster.no/event/547787?CL_ORIGIN=ORIGIN12

Husk å bruk koden: FRID17

Stadion åpner kl.18. med forøvelser og mange norske utøvere i aksjon. Diamond League åpningsseremoni fra 19:30. Stevnet avsluttes kl.22