FILIP.jpg
Filip Ingebrigtsen overbeviste i sin semifinale på 1500-meteren. Foto: Decabild

Filip Ingebrigtsen klar for VM-finale

Filip Ingebrigtsen til VM-finale på 1500 meter, Martin Roe på jakt etter norgesrekorden i 10-kamp, Hedda Hynne under to minutter på 800-meteren og Isabelle Pedersen ut med en hamstering-skade. Fredagen i VM ble dramatisk.

Med 3.40.23, og en overbevisende tredjeplass i sitt heat, er Filip Ingebrigtsen klar for søndagens finale på 1500-meteren. Og med den formen Filip viser nå er det en finale vi virkelig ser frem til. Her ser du resultatene.

Ingebrigtsen lett til finale: - Føles konge

Martin Roe. Foto: Decabild

Med serien 10.90 på 100 meter i motvind 1,3, 7.50 i lengde, 15.22 i kule, 1.93 i høyde og 49.09 på 400 meter jakter Martin Roe den norske rekorden på 8160 poeng i 10-kamp.
- Jeg er veldig fornøyd med det jeg presterte i dag, og gleder meg til fortsettelsen, sa han etter en lang dag i London.
I sammendraget ligger han på en fin tolvteplass.

Martin Roe imponerer stort i VM

Hedda Hynne. Foto: Decabild

Med nok et løp under to minutter, og bare ett fattig hundredel bak persen, har Hedda Hynne all grunn til å være fornøyd, selv om det ikke holdt til avansement fra semifinalen på 800 meter.
Tiden 1.59.88 var den tiende beste tiden i semifinalene, og hun var bare 23 hundredeler fra å gå videre fra sitt heat.

- Nok med å ligge der jeg lå

Isabelle Pedersen. Foto: Decabild

Etter å ha kvalifisert seg til semifinalen på 100 meter hekk med 12.84 og tredjeplass i sitt forsøksheat viste Isabelle Pedersen storveise takter i starten på semifinalen på korthekken. Hun var lenge helt i tet, men på den syvende hekken pådro hun seg en hamstering-skade. Hun løp til mål, men skaden setter henne trolig ut av spill for resten av sesongen.

- Hjerteskjærende

Surt, leit og trist - for BUL-jenta var muligens på vei til sin første VM-finale. Det manglet bare ett hundredel på avansement.

Nettsiden til mesterskapet
Forhåndsomtale 
Infoside om mesterskapet