filip.jpg
Andreas Roth, Filip Ingebrigtsen og Thomas Roth. Foto: Eirik Førde

Elvemo og Roth med årsbeste

Det ble prestert fine tider på 800 meter på Jessheim fredag kveld. Både Yngvild Elvemo og Thomas Roth forbedret sine årsbestetider på distansen.

Det ble arrangert 800 meter på Jessheim fredag kveld og både for kvinner og menn forbedret vinnerne sin årsbeste på distansen. Yngvild Elvemo, IL i BUL, vant kvinnenes 800 meter på 2.03.93 og det er første gang hun er under 2.04 i år. Elvemo kom seint i gang med sesongen i år grunnet skader og neste år er det naturlig å sikte seg inn mot å slå persen på 2.01.77.

I herrenes løp var det stilt forventninger til duellen mellom Thomas Roth, Ullensaker/Kisa IL, og Filip Ingebrigtsen, Sandnes IL. Førstnevnte var sterkest da han løp på 1.47.91 og løp under 1.48 for første gang i år. Han var da 12 hundredeler bak Ingebrigtsen sin norske årsbeste. Filip har slitt med sykdom etter VM-bronsen i London og dette preget han kanskje litt på Jessheim. Han ble nummer to med 1.48.77 og han sikter seg nå inn mot 5th Avenue Mile i New York neste søndag. IF Sturlas Ferdinand Kvan Edman perset forøvrig til 1.50.16.


Yngvild Elvemo
Foto: Eirik Førde