EL-PROFFEN forsidebilde.jpg
Jonathan Quarcoo. Foto: Kristian Vårvik (Wiild Media)

EL-PROFFEN blir ny hovedsponsor for NFIF

EL-PROFFEN og Norges Friidrettsforbund har inngått en avtale som gjør EL-PROFFEN til en av NFIFs hovedsponsorer for de to neste årene.

- Vi er svært fornøyde over å ha fått med EL-PROFFEN på laget, sier generalsekretær Kjetil Hildeskor i NFIF.
- De kommer inn som en viktig lagspiller for at vi skal fortsette å vokse og være en sterk friidrettsnasjon. Samarbeidet løfter satsingen for landslagsutøverne samtidig som det gagner bredden og vår posisjon som en tilrettelegger av folkehelse, sier han.

Resultater i verdensklasse fra hele landet

- Norsk friidrett har mange mennesker som setter seg høye mål og er villige til å legge ned en stor innsasts for å nå de.
- De har lykkes svært godt, og kan vise til gode resultater internasjonalt. Landslagsutøverne viser dessuten at gode friidrettsmiljø har forankring i hele landet.
- Tilknytningen til lokalmiljøet er like viktig for utøverne som det er for oss. Utgangspunktet for å bli gode vil alltid finnes i bygdene og byene rundt omkring i hele Norge.
- Vi er svært glade for at vi nå kan offentligjøre denne avtalen, og har stor tro på at den vil være bra både for norsk friidrett og EL-PROFFEN, sier en stolt administrerende direktør i EL-PROFFEN, Stein Vidar Fossner.

Flere lysende ideer

- Vi er godt i gang med planleggingen av noen prosjekter og gleder oss til å realisere de utover året. Vi er samtidig sikre på at vi sammen med EL-PROFFEN kan forsterke mange eksisterende tiltak, men også være nyskapende, sier Steffen Aabel og Fredrik Samuelsen fra Friidrettsforbundets kommersielle avdeling, som gleder seg til å ta fatt på samarbeidet.

- I tillegg er vi stolte av å få med en samarbeidspartner som går foran med tjenester som gagner det grønne skiftet og er Miljøfyrtårnsertifisert. Dette er viktige områder for oss å belyse og ta med videre nå som vi er godt i gang med å bli det ubestridt mest miljøvennlige særforbundet. Vi gleder oss stort til dette samarbeidet, avslutter Hildeskor.

Om EL-PROFFEN

EL-PROFFEN er Norges største elektrikerkjede med over 5000 elektrikere og 180 medlemmer. Dette gjør at de kan tilby høy service over hele landet til både private og næringslivet. EL-PROFFEN ble opprettet i 2000 som en elektrikerkjede med kun medlemmer som eiere. Kjedekontoret i Kristiansand betjener medlemmer og partnere over hele landet.
EL-PROFFEN forhandler felles gode innkjøpsavtaler på vegne av sine medlemmer. En annen fordel med EL-PROFFEN er deres fokus på kompetanse og utvikling gjennom sitt eget akademi; EL-AKADEMIET.
Lær mer om deres service- og kompetanseområder og finn din nærmeste EL-PROFF ved å klikke her.