digital stafett 2.png

Årets digitale TINEstafett er i gang rundt om i landet

I dag går startskuddet for TINEstafetten 2020. Årets stafett blir ikke helt som den pleier, men vi i Norges Friidrettsforbund og TINE håper så mange som mulig vil være med å løpe sammen, hver for seg.

I over 25 år har målet med TINEstafetten vært å fremme fysisk aktivitet blant barn og unge, og sette fokus på løpeglede, mestringsfølelse og samhold. Det er vel så viktig å ivareta i den tiden vi er inne i nå hvor norske barn og unge dessverre går glipp av mange aktiviteter og arrangementer.

I år kan alle delta på TINEstafetten, både barn og voksne. Lærere og foresatte kan registrere antall løpere og være med i trekningen av flotte premier. Selv om en stafettetappe er 200 meter, offordrer vi til å være i aktivitet i minst 30 minutter. Det er mulig å løpe fram til fredag, og klasser som er tilbake på skolen må gjerne benytte kroppsøvningstimen. 

Slik deltar du:

  • Se gjerne kick-off sendingen vår på youtube eller facebook.
  • Etter sendingen oppfordres alle til å bruke resten av dagen til å løpe en distanse på 200 meter, der de er. Husk å følge retningslinjer fra Folkehelseinstituttet om smittevern.
  • I etterkant registrerer familier og lærere hvor mange som var med å løpe via dette registreringsskjemaet. Skjemaet er åpent til fredag kl.15:00