nfif-logo-705x405.jpg

UM blir på Jessheim og junior-NM i Kristiansand

OPPDATERT 8. JUNI: Etter at det ble klart at årets junior-NM og UM ble avlyst på henholdsvis Askøy og i Trondheim har NFIF jobbet med alternative løsninger, og dagens gladmelding er at brikkene nå er falt på plass for alle de tre mesterskapene – dog i en noe begrenset form.

- I dag ble det klart at Ull/Kisa tar på seg arrangementet av UM, og at det arrangeres på Jessheim helga 28. til 30 august. Dette mesterskapet vil som tidligere beskrevet være begrenset til klassene 15, 16 og 17 år, sier generalsekretær Kjetil i Hildeskor i NFIF.

Fra før er det klart at Junior-NM blir arrangert i Kristiansand.

- Kristiansand har sagt seg villig til å arrangere et begrenset junior-NM- Det innebærer at dette mesterskapet blir for klassene U20 og U23, med dato 14. til 16. august. Utøvere i klassene 15, 16 og 17 år vil imidlertid ikke kunne delta her. U20 blir for klassene 18 og 19 år, og U23 for klassene fra og med 20 til og med 22 år (ordinært), sier han.

- Ved å velge denne løsningen får alle de aktuelle aldersklassene ett mesterskap å se frem til, samtidig som det er gjennomførbart innenfor smittevernreglene, sier han.

Også UM og NM i mangekamp vil nå bli arrangert – med opprinnelig arrangør Fagernes IL som arrangør. Dato for dette mesterskapet blir 8. og 9. august.

NFIF og arrangørene kommer tilbake med ytterligere informasjon og øvrige nødvendige tilpasninger så snart det er klart.