Christina.jpg
Christina Vukicveic Demidov blir ny sportssjef for ParaFriidrett. Her sammen med Runar Steinstad. Foto: Morten Olsen.

Christina Vukicevic Demidov blir sportssjef ParaFriidrett

Christina Vukicevic Demidov er ansatt i en 45 prosent stilling som Sportssjef for ParaFriidrett i NFIF. Christina, som selv har lang erfaring fra toppidretten gjennom sin karriere som hekkeløper, skal jobbe sammen med integreringsansvarlig for ParaFriidrett, Runar Steinstad, der hovedoppgaven vil bli å følge opp og utvikle våre beste utøvere i samarbeid med klubbtrenerne og andre ressurser.

- Vi har lett etter en kandidat som forstår idretten og som selv har kjent på hva det innebærer å være en toppidrettsutøver. Med sin bakgrunn, og med sine idrettsprestasjoner på høyeste nivå i Europa, får vi en Sportssjef som er resultatorientert, som vet hva som kreves og som vil bidra til å løfte kvaliteten på de daglige treningene ute i klubbene, sier en fornøyd Integreringsansvarlig Runar Steinstad.

Christina vil få en sentral rolle i å løfte nivået på norsk ParaFriidrett, der hovedmålet er flere paralympiske deltagere og medaljer i 2024 og 2028.

- Vi gleder oss til å få Christina på laget, og er sikre på at våre beste parautøvere og klubbtrenere også ser fram til å utvikle seg sammen med henne, avslutter Runar Steinstad.

Christina tiltrer i stillingen 2. mai.