BB191002VG064.jpg
Eivind Henriksen kan glede seg over at slegge blir en av hovedøvelsene i det nye World Athletics Continental Tour-konseptet. Foto: Bildbyrån.

Brikkene begynner å falle på plass

Etter at Diamond League-oppsettet ble klart for en drøy uke siden lanserte World Athletics denne helgen rammene for den nye World Athletics Continental Tour. Dermed begynner brikkene å falle på plass rundt de internasjonale toppstevnene.

Datoer og øvelsesutvalg for Diamond League ble bekreftet 15. november, med Oslo Bislett Games som det åttende stevnet torsdag 11. juni.

Her kan du lese den internasjonale pressemeldingen om Diamond League i 2020, og her finner du Diamond League sin hjemmeside.

Les også: Oslo Bislett Games spekket med høydepunkter.

Noe av det mest interessante med World Athletics Continental Tour er at øvelsene som ble fjernet i Diamond League er det man betegner som kjerneøvelser i det nye konseptet. Det samme gjelder slegge, som har hatt sitt eget opplegg.
Disse øvelsene prioriteres også i forhold til rankingpoeng og premiepenger, og bør være godt nytt for våre beste kastere; anført av Eivind Henriksen og Ola Stunes Isene.

Les mer om 2020 World Athletics Continental Tour her, og du kan se faktaark for serien her.