Ragn-Sells_BAW_30.jpg
Gjør som Jakob, Filip og Henrik Ingebrigtsen. Bli med på ryddeuke i november.

Bli med på Norsk Friidrett sin ryddeuke i november

Norges Friidrettsforbund og Ragn-Sells inviterer hele Norsk Friidrett til å være med på en høstdugnad og rydde i sitt nærområde i uke 45; nærmere bestemt fra 2. til 8. november. Det spiller ingen rolle om dere gjør det som en klubb, familie, venner, eller alene. Alle kan være med på å gjøre Norsk Friidrett litt grønnere.

Både som klubber og utøvere har vi et ansvar for å ta vare på våre idrettsanlegg og nabolag vi trener i. Vi skal alltid sørge for at vi forlater treninger og arrangementer i minst like god stand som når vi kom – om ikke bedre. Vi har troen på at det er mye mer hyggelig å utøve friidrett sammen i et rent område. Sammen skal vi skape enda bedre lokalmiljøer.

Se video.

Vi håper derfor dere tar utfordringen og rydder med oss i uke 45.
Men husk; man trenger ikke vente til dedikerte ryddager.
Hver dag er en mulig ryddedag. Være seg på friidrettsbanen etter trening, en sti der dere løper ofte eller rundt klubbhuset.
Vi ønsker med dette tiltaket å skape en varig holdningsendring til at vi blir enda flinkere på å rydde ved enhver anledning.
Norsk Friidrett skal være best på og utenfor banen, og være gode forbilder som går foran.

Dersom din klubb ønsker gjennomsiktige plastposer til ryddingen så kan du få dette tilsendt gratis fra Ragn-Sells så lenge du bestiller før 25. oktober.
Bestill poser til ryddingen her.

NB: Før dere rydder så gjør deg kjent med våre anbefalinger og rydderetningslinjer. De finnes her.

Vi ønsker å dele deres engasjement, så om dere blir med så vil vi gjerne motta bilder og/eller film fra ryddingen. Send dette i så fall til Steffen Aabel.