para08.jpg

Åpen samling i Parafriidrett i Oslo i desember

Norges Friidrettsforbund ønsker å få flere funksjonshemmede i aktivitet, og inviterer til en helg med trening og mestring i Oslo fra 7. til 9. desember.

- Med dette tiltaket håper vi på at vi skal klare å rekruttere flere funksjonshemmede inn i ParaFriidrett, sier Runar Steinstad, som er ansvarlig for friidrett for funksjonshemmede i NFIF til friidrett.no.

- Det er mange hjemmesittere som ikke er klar over det mangfoldet av idrettstilbud som i dag finnes for funksjonshemmede, så vi håper at vi ved å gå bredt ut på denne måten får med oss flere.

- Vi ønsker å samle elite, bredde og nybegynnere for felles trening, hygge og inspirasjon. I tillegg ønsker vi selvfølgelig å finne nye talenter som ønsker å fortsette å bli en del av ParaFriidrett. Ved å samles på denne måten får både etablerte og nye utøvere et nytt nettverk, sier han.

Samlingen skal foregå på Olympiatoppen i Oslo, med treninger både på Olympiatoppen, på Sognsvann, i Bærum Idrettspark og på Norges Idrettshøgskole.

- Vi skal ha utstyr og kompetente trenere og motivatorer på plass. Olympiatoppen Øst er med som arrangør, og sikrer tilgang til riktig kompetanse, avslutter Steinstad.

For ytterligere informasjon (se også bildet) ta kontakt med Runar Steinstad på telefon 936 40 978 eller mail.

ParaFriidrett har også en egen nettside her på friidrett.no.