FREDRIK.jpg
Fredrik Samuelsen. Foto: Eirik Førde

- Få inntekter rett i klubbkassa

- I tillegg til tradisjonelle inntektsdugnader håper vi  avtalen Norges Friidrettsforbund nå har inngått med Vianor vil gi klubbene gode inntekter uten at det kreves mange arbeidstimer, sier markedsansvarlig i NFIF Fredrik Samuelsen.

Norges Friidrettsforbund har signert en avtale med Vianor, som er Nordens største dekk- og servicekjede.
- Dekk, felg og verkstedtjenester er noe alle som har bil har behov for. Når våre klubber nå kan få fem prosent i cashback av alt klubbens medlemmer handler for bør det være grunnlag for et godt inntektspotensial, sier han.

Tanken er at klubbene registrerer seg hos Norges Friidrettsforbund, og at de så mottar et kundenummer hos Vianor. Alt klubben så trenger å gjøre er å markedsføre sitt kundenummer i sitt nærmiljø.
Alle medlemmer av NFIF får 5 prosen ekstra rabatt hos Vianor på alt dekk og bilverkstedtjenester. I tillegg får din klubb 5 prosent kick back på alt deres medlemmer handler for. Uavhengig av utsalgspris.

- Målet må være at klubbene skal bruke minst mulig tid på å generere inntekter. Derfor vil vi sende ut skreddersydde annonser hvor klubben kan markedsføre sitt kundenummer på klubbens nettside, i nyhetsbrev og i sosiale medier, sier Samuelsen.


Vianor ønsker å sparke i gang avtalen ved å gi friidretten eksklusivt mulighet til å kjøpe den tidligere bestselgeren Nokian Hakkapeliitta 7 og Nokian Hakkapeliitta 7 SUV til med 25 prosent ekstrarabatti forhold til normal butikkpris.
I tillegg kan du benytte deg av friidrettsavtalen og oppnå ytterligere 5 prosent ekstra rabatt på ditt kjøp.

- Vi engasjerer oss i vårt nærmiljø, og ønsker derfor å støtte oppunder den lokale idretten og deres medlemmer gjennom å dele av overskuddet vårt, sier Ann-Kristin Storholm, Retail and Marketing Manager i Vianor Norge i en kommentar.

Finn din klubb sitt kundenummer her.