IMG_8242.jpg
Lars Skarstad Knudsen i Leger Uten Grenser ble overrakt en sjekk på 76.766 kroner av Karoline Bjerkeli Grøvdal i dag.

Kappløpet mot korona – en seier på veien

I dag overleverte Norges Friidrettsforbund pengene som alle dere i norsk friidrett var med å løpe inn til inntekt for Leger Uten Grenser i våres. Ikke nok med det; Extra, TINE, Gjensidige og Ragn-Sells ble med på laget og matchet summen. Tusen takk for hjelpen til dere alle! Vi er stolte av jobben dere har gjort og se hvilke samarbeidspartnere vi har med oss på reisen.

I våres utfordret vi i Norges Friidrettsforbund nordmenn til å løpe til inntekt for Leger Uten Grenser gjennom tiltaket «Kappløpet mot korona». Dette gjorde vi fordi tallene viste at nordmenn var mer inaktive som følge av hjemmekontor og restriksjoner på bruk av treningssenter. I tillegg hadde vi et ønske bidra i kampen mot videre virusspredning.
Det klarte vi – takket være dere!

Se video her.


- Vi er veldig takknemlige for samarbeidet med Norges Friidrettsforbund. Det var hyggelig å få en henvendelse om et samarbeid, spesielt siden de engasjerte både det norske folk og sine sponsorer i næringslivet. Gøy se pengene som har blitt løpt inn samt hvordan vårt arbeid har blitt løftet frem gjennom kampanjen. Bidraget kommer godt med i vårt videre arbeid, sier Lars Skarstad Knudsen i Leger Uten Grenser.

Koronasituasjonen er enda ikke over. Det er fremdeles et kappløp mot korona og vi skal fortsette å holde oss fysisk aktive og bidra til å bekjempe korona på måter vi har evne og vilje til. Økt folkehelse og gode bidrag til koronabekjempelse er i 2020 på mange måter det beste vi kan skape ut av en lei situasjon.

Ønsker du å støtte Leger Uten Grensers viktige arbeid og vil gi en annerledes julegave i år kan du besøke de her